Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Burak Ozcivit. Fahriye Evcen Özçivit nu este străină de lumea mondenă

Publicat pe 24.10.2021 la 16:52 Actualizat pe 24.10.2021 la 17:18

Burak Ozcivit este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia la momentul actual. Cu o carieră fulminantă și o familie frumoasă, bărbatul are tot ce își dorește. Cum arată și cu ce se ocupă soția acestuia. Fahriye Evcen Özçivit nu este străină de lumea mondenă.

Fahriye Evcen Özçivit poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul desprins

Fahriye Evcen Özçivit pe covorul roșu la Cannes în anul 2017

Profimedia

Chiar dacă Burak Ozcivit se numără acum printre cei mai apreciați și iubiți actori din Turcia, asta nu înseamnă că soția lui, frumoasa Fahriye Evcen Özçivit este total străină de lumea mondenă.

Aceasta este născut pe 4 iunie 1986 și este de profesie actriță, având în vedere că s-a îndrăgostit de soțul ei chiar pe platourile de filmare. Iubirea dintre ei a rezistat trecerii timpului și chiar dacă gurile rele nu le dădeau speranțe pentru o relație mai lungă, iată că cei doi și-au întemeiat o familie mare și frumoasă.

Cât despre Fahriye Evcen pune doar să precizăm că este o femeie extrem de frumoasă care cu siguranță l-a cucerit din prima clipă pe Burak Ozcivit.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Burak Özçivit

Fahriye Evcen este cunoscută pentru rolurile sale pe care le-a interpretat fără greș în diverse seriale turcești. Printre producțiile importante se numără și “Yaprak Dökümü”, care a fost adaptat după un celebru roman cu același nume.

Soția lui Burak Ozcivit a cunoscut faima încă de mică, atunci când a participat la un program pentru tinerii interesați de lumea televiziunii, astfel că producătorul İbrahim Mertoğlu a remarcat-o și i-a oferit o șansă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A jucat în nenumărate filme și seriale, însă Fahriye Evcen este și o figură importante pentru numeroase brand-uri de lux. De asemenea, pentru activitatea sa de-a lungul timpului, soția lui Burak Ozcivit a primit mai multe premii importante. Pe 29 iunie 2017, s-a măritat cu Burak Ozcivit, iar pe 13 aprilie 2019 dădea naștere primului său copil, Karan.

Din anul 2005, cariera actriței Fahriye Evcen a mers doar pe o pantă ascendentă, astfel că fanii au ajuns să-i aprecieze munca depusă. Ca dovadă, mai mult de 12 milioane de oameni îi apreciază frumoasei vedete contul personal de Instagram, acolo unde postează destul de des fotografii și filmulețe.

Burak Ozcivit și Fahriye Evce, de-a lungul timpului

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit și au ajuns să-și întregească destinele în 2017, atunci când s-au căsătorit.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și au una dintre cele mai frumoase povești de iubire, iar totul a devenit ca un basm de când cei doi îndrăgostiți au devenit părinții unui băiețel.

Atât Burak Ozcivit cât și soția lui, nu ezită să-l arate fanilor pe micul Karan, iar fanii nu mai contenesc cu aprecieri și comentarii.

Burak Özçivit este născut pe 24 decembrie 1984 și este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia la momentul actual. Datorită rolurilor pe care le-a interpretat fără greș, dar și cu ajutorul fizicului de invidiat, actorul a reușit să ajungă pe primele locuri în topurile internaționale. Este un actor și model, celebrul în Turcia, dar și în lumea întreagă. Actorul și-a finalizat studiile liceale la Kazim Ismen, Istanbul, și pe cele universitare la Universitatea din Marmara (Istanbul), secția de Arte Frumoase.

În timpul studenției și-a descoperit pasiunea pentru modeling, iar la vremea la care absolvea facultatea era deja un model celebru. A colaborat cu unele dintre cele mai cunoscute mărci europene și a reușit să-și construiască un nume prin forte proprii.

În articolul

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Burak Ozcivit. Fahriye Evcen Özçivit nu este străină de lumea mondenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x