Cum arată Yıldız Çağrı Atiksoy la 4 luni de când a devenit mămică pentru prima oară. Actrița se bucură de vacanță în Maldive

Publicat pe 29.08.2024 la 14:46 Actualizat pe 29.08.2024 la 15:35

Yıldız Çağrı Atiksoy a publicat mai multe fotografii din vacanța de familie pe care o petrece cu cei dragi în Maldive. Fanii au sesizat forma de invidiat în care se află vedeta la patru luni de când a devenit mămică pentru prima oară.

actriță zâmbește

Cum arată Yıldız Çağrı Atiksoy la 4 luni de când a devenit mămică pentru prima oară

Instagram

Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Sunt căsătoriți din 2022 și recent au devenit părinți pentru prima dată. Chiar dacă a jucat în seriale cunoscute de-a lungul timpului, în prezent a decis să-și dedice momentele creșterii fiicei sale.

Cum arată Yıldız Çağrı Atiksoy la 4 luni de când a deveni mămică pentru prima oară

Mira Milena este fiica celor doi actori și în prezent se bucură de dragostea părinților celebri. Într-o scurtă perioadă de timp, Yıldız Çağrı Atiksoy a publicat mai multe fotografii din vacanță. Se află în Maldive alături de micuță și soțul celebru. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele mai recente imagini, actrița apare îmbrăcată în costum de baie. A ales un sutien alb și boxeri negri. Se observă silueta de invidiat a sa, la patru luni de la naștere.

“Te rog, întoarce-te în sezonul 6”, “Te rog, întoarce-te în Kurulus Osman, ne e dor de tine”, „Ne e dor de tine”, “Cum reușesc celebritățile să revină la cum erau înainte după naștere”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei "Savaşçı" și de atunci prietenia lor s-a transformat în dragoste.

Pe data de 21 mai 2024 s-a născut Mira Milena, fiica celor doi faimoși și de atunci viața lor a continuat să se desfășoare într-un mod extrem de discret. Fotografiile din Maldive au demonstrat că îndrăgostiții și-au ales destinația perfectă pentru a trece peste oboseală. Yıldız Çağrı Atiksoy s-a născut pe 1 aprilie 1986 și a jucat în producții precum Kurulus Osman, în 2019, dar și Warrior în 2017.

Relația dintre Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay a devenit preferata fanilor

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și de acolo nimic nu a mai fost lăsat la voia întâmplării. Cei doi au experimentat ideea de a fi părinți pentru prima oară și acum se bucură din plin de timpul alături de Mira Milena. Atât Berk Oktay cât și soția au reușit să atragă atenția grație mai multor imagini cu micuța lor fiică.

“Avem trei luni acum. Dumnezeu să ne protejeze copilul. Îmi doresc ca nici măcar o lacrimă să nu fie vărsată din ochii copiilor din toată lumea. Dumnezeu să fie alături de toți copiii noștri.”, a scris actrița în cadrul unei postări de pe pagina sa. Atunci când s-a căsătorit cu Berk Oktay, aceasta a fost “avertizată” de faptul că fosta relație a actorului nu a decurs așa cum s-ar fi așteptat fanii.

Ba mai mult, Berk Oktay a fost acuzat de faptul că și-ar fi maltratat fosta parteneră, însă în cele din urmă situația a fost stopată. Micuța rază de soare este unul dintre cele mai importante proiecte ale actorului. A avut premiera în 2022 și a fost difuzat și pe Happy Channel. De asemenea, un alt proiect de valoare este Forbidden apple în 2018.

În articolul

Cum arată Yıldız Çağrı Atiksoy la 4 luni de când a devenit mămică pentru prima oară. Actrița se bucură de vacanță în Maldive

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x