Cum arată Yıldız Çağrı Atiksoy la doar o lună de când a devenit mămică. Actrița a publicat mai multe imagini în mediul online

Publicat pe 25.06.2024 la 14:09 Actualizat pe 25.06.2024 la 14:31

Yıldız Çağrı Atiksoy le arată fanilor cât a slăbit la doar o lună de când a devenit mămică. Transformarea este uluitoare.

actriță în fața camerei

Cum arată Yıldız Çağrı Atiksoy la doar o lună de când a devenit mămică

Instagram

Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay s-au căsătorit recent și nu a trecut mult până să anunțe faptul că aștteaptă un copil. La scurt timp după ce a strâns-o pe micuța Milena în brațe, mama celebră a publicat o fotografie în mediul online unde arată cât de mult a slăbit după naștere. Toată lumea a rămas extrem de surprinsă.

Cum arată Yıldız Çağrı Atiksoy la doar o lună de când a devenit mămică

Și-a recâștigat formele de dinainte de naștere la doar o lună de când a adus-o pe lume pe micuța Milena. Actrița și-a impresionat fanii cu formele sale de invidiat. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt realizate alături de familie. Continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite actrița din Turcia la momentul actual.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii nu au putut să nu remarce faptul că vedeta a slăbit foarte mult la doar o lună de la naștere. Comentariile au continuat să curgă pe pagina de socializare a vedetei.

“Bună, frumoaso, vreau să știu dacă revii pentru sezonul 2 din Osman”, “Ai slăbit și ai devenit frumoasă imediat. Eu am devenit mamă acum 6 ani și nu arăt bine nici azi”, “Cum s-a terminat perioada postpartum și cum ai slăbit așa”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Îmbrăcată într-o rochie de voal, aceasta nu și-a ascuns formele de invidiat.

Alături de Berk Oktay a jucat împreună în serialul "Savaşçı" și ulterior prietenia lor s-a transformat în iubire. S-au căsătorit în 2022 și de atunci nimic nu le-a mai stat în calea fericirii. Au anunțat într-un timp scurt că vor deveni părinți. Cei doi și-au numit fiica Mira Milena. În ceea ce-l privește pe actorul din Micuța rază de soare, acesta a punctat faptul că visele sale au fost astfel devenite realitate.

Faimosul actor a publicat o imagine cu micuța sa fiică în care o ținute în brațe și încearcă să o liniștească pentru a adormi. Chiar de ziua tatălui, soția sa a ținut să lase un mesaj emoționant.

“Cel mai frumos cadou anul ăsta a fost să afli că vei deveni tată. Ai avut șansa de a celebra prima zi a tatălui cu fiica ta în brațe. Ai devenit soțul viselor mele. Acum ai devenit tatăl viselor mele. Te iubim foarte mult.”, a scris actrița.

Yıldız Çağrı Atiksoy continuă să se bucure de admirația fanilor în mediul online

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și prietenia lor s-a transformat în iubire. După doi ani de relație s-au căsătorit și astăzi sunt fericiții părinți ai unei fetițe. În ceea ce o privește pe actrița de origine turcă Yıldız Çağrı Atiksoy, aceasta s-a născut pe 1 aprilie 1986 în Turcia și a jucat în producții faimoasei precum Warrior în 2017, Kurulus Osman în 2019. De altfel, acesta este ultimul proiect în care s-a implicat. A fost nevoită să renunțe pentru a-și dedica timpului creșterii fetiței sale pe care a adus-o pe lume în urmă cu o lună.

În articolul

Cum arată Yıldız Çağrı Atiksoy la doar o lună de când a devenit mămică. Actrița a publicat mai multe imagini în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Anchetă în poliţie, după ce patroana unui salon din Galaţi şi-a făcut reclamă îmbrăcată în uniformă. Femeia voia, astfel, să atragă clienţi angajaţi la stat
a1.ro
Imagini adorabile cu fiica lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Micuța blondă și cu ochi albaștri seamănă leit cu tatăl ei
HelloTaste.ro
Brânzoaice cu stafide și aluat pufos. Plăcințele cu brânză ca la bunica
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din adâncuri, de fapt
as.ro
Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei! Vanessa, imagini rare cu parterenul ei: „Meriţi tot!”
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
x