Cum au fost surprinși Mara Oprea și Alecsandru Dunaev într-o pauză de filmare, de la serialul Adela. Imaginea care a bucurat inimile fanilor

Publicat pe 15.02.2022 la 16:08 Actualizat pe 15.02.2022 la 16:14

Mara Oprea și Alecsandru Dunaev formează un cuplu în serialul Adela (Adela și Mihai), dar când “cortina cade” cei doi sunt doar prieteni. Cum au fost surprinși într-o pauză de filmare.

Alecsandru Dunaev, Mara Oprea

Instagram

Serialul Adela este o producție iubită de românii de pretutindeni și urmărită în număr foarte mare, fiind de fiecare dată lider de audiență. Povestea serialului aduce în fața telespectatorilor evenimente tumultuoase, relații de iubire care stârnesc controverse și lecții de viață pentru toate personajele.

Cum au fost surprinși Alecsandru Dunaev și Oana Moșneagu într-o pauză de filmare

Încă de la început serialul a atras atenția cu povestea de iubire dintre Adela și Mihai, doi tineri care se iubesc nespus de mult, dar care și-au găsit dușmani în oamenii ce păreau apropiați și chiar sora din altă mamă a protagonistei. Cu toate acestea, ei luptă pentru dreptate și vor să scoată la suprafață adevărul.

Cei doi îndrăgostiți din serial sunt buni prieteni în viața reală. Se pare că povestea lor de dragoste nu a continuat și în afara platourilor de filmare, ambii afirmând că între ei este doar o relație strâns de prieteni și colegialitate. Actori sunt mereu unul lângă celălalt, chiar și când serialul nu le cere asta!

De curând, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev s-au fotografiat împreună în timpul unei pauze de filmare, lucru care a bucurat inimile admiratorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urmă cu ceva timp Mara Oprea dat răspuns celei mai mari întrebări aflate pe buzele tuturor. Aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu Alecsandru Dunaev, dincolo de camerele de filmare, acolo unde trăiesc ca în basme, o poveste de iubire fierbinte, legată de o afacere grea și de întâmplări menite să-i pună în cumpănă.

Citește și: Cum a surprins-o Vlad Gherman pe Oana Moșneagu de Valentine’s Day. Imaginea care a înduioșat inimile: “Happy, my love!”

Ce a răspuns Mara Oprea când a fost întrebată dacă a continuat povestea de dragoste cu Alecsandru Dunaev și în realitate

Simpatica actriță este deja un star, iar multe publicații își doresc să aibă declarațiile sale, ea fiind în centrul atenției datorită rolului său. Mara a vorbit în sfârșit despre relația sa cu personajul Mihai dincolo de camerele de filmat.

Reporterul a întrebat: “Sunt producții în care protagoniștii au continuat povestea de dragoste și în viața reală. Este și cazul tău?”.

Citește și: Oana Moșneagu a vorbit pe rețelele de socializare despre întrebările pe care le primește de la admiratori, după ce a confirmat relația cu Vlad Gherman

Mara a răspuns fără ezitare: “Eu îl apreciez foarte mult pe Alecs și mă bucur că am norocul să am un partener atât de bun și de grijuliu. Deși avem mult de filmat și suntem toți obosiți, de multe ori, găsește în el energia să ajute pe toată lumea și să ne reamintească ce suflet bun are și ce om de treaba este. Suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine și în afara platourilor de filmare”, a spus Mara Oprea, pentru TV Mania.

În articolul

Cum au fost surprinși Mara Oprea și Alecsandru Dunaev într-o pauză de filmare, de la serialul Adela. Imaginea care a bucurat inimile fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x