Cum evoluează sarcina Dilettei Leotta, fosta parteneră a lui Can Yaman. Blonda se iubește cu un celebru nume din fotbal

Publicat pe 17.05.2023 la 20:01 Actualizat pe 17.05.2023 la 20:04

Diletta Leotta, cunoscută prezentatoare de televiziune și fostă parteneră a actorului Can Yaman, se bucură în prezent de o perioadă minunată în viața sa: sarcina. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta în timp ce lucra.

Diletta Leotta

Gettyimages.com

Diletta a fost întotdeauna deschisă și autentică în mediul online, împărtășind cu generozitate momentele importante din viața sa personală, așa cum a făcut și în cazul noii sale relații cu portarul german de la Newcastle United F.C.

În ciuda interesului ridicat și a atenției asupra vieții sale personale, Diletta Leotta a demonstrat mereu că este o femeie puternică și independentă, concentrându-se în primul rând pe cariera sa indiferent de furtunile prin care a trecut în dragoste. Ea continuă să lucreze chiar dacă sarcina sa avansează.

Diletta Leotta nu se oprește din muncă, chiar dacă sarcina sa evoluează. Jurnalisa strălucește din toate punctele de vedere

Evoluția sarcinii lui Diletta Leotta a devenit subiect de interes pentru fanii săi, care așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe detalii despre ea. Însă, ce pot vedea fanii este că Diletta Leotta muncește neabătut pentru ceea ce își dorește.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jurnalista de la DAZN trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Loris Karius, un sportiv extrem de cunoscut. Aceasta va deveni pentru prima dată mămică alături de Loris Karius.

Diletta Leotta va deveni pentru prima dată mamă la sfârșitul anului, când ar urma să aducă pe lume primul său copil alături de Loris Karius, "misteriosul viking blond", așa cum a fost numit de presa britanică, portarul Newcastle United F.C.

În articolul

Cum evoluează sarcina Dilettei Leotta, fosta parteneră a lui Can Yaman. Blonda se iubește cu un celebru nume din fotbal

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x