Cum se pregătește Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” înainte de a urca pe scenă. Imagini inedite din spatele platoului de filmare

Publicat pe 13.08.2022 la 18:00 Actualizat pe 13.08.2022 la 08:14

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a postat câteva imagini în mediul online și le-a arătat fanilor cum se pregătește înainte de a urca pe scenă. Fotografii inedite din spatele platoului de filmare.

Hazar Ergüçlü poartă o bluză închisă la culoare cu aplicații strălucitoare și are un ruj închis la culoare

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului”

Getty Images

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a postat câteva imagini în mediul online și le-a arătat fanilor cum se pregătește înainte de a urca pe scenă, la teatru. Vedeta a postat o serie de fotografii inedite din spatele platoului, acolo unde pozează fără inhibiții.

De asemenea, Hazar Ergüçlü a impresionat atât prin ținută cât și prin alegerea coafurii care au reușit să o scoată din anonimat.

Cum se pregătește Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” înainte de a urca pe scenă

Hazar Ergüçlü este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia. A reușit să impresioneze publicul datorită rolului său din serialul “Flăcările destinului”, acolo unde a interpretat rolul lui “Çiçek Görgülü”.

Cu toate că personajul său nu a fost unul tocmai simplu de pus în scenă, iată că Hazar Ergüçlü a reușit să dea dovadă de profesionalism și astfel să impresioneze publicul din întreaga lume. Este o actriță excepțională, însă fotografiile postate în mediul online o arată pe Hazar Ergüçlü și în alte posturi care reușeșsc să o scoată cu ușurință din anonimat. Recent, aceasta le-a arătat fanilor cum se pregătește înainte de a urca pe scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hazar Ergüçlü reușește să îmbine atât personajele din seriale, cât și cele din teatru, acolo unde poate fi văzută de cele mai multe ori de către public. Mai mult de 40 de mii de aprecieri au fost lăsate în dreptul fotografiilor. Îmbrăcată într-un costum simplu de culoare închisă, fără cercei, cu un machiaj care să îi scoată în evidență trăsăturile, așa apare Hazar Ergüçlü pe contul personal de Instagram.

Actrița din “Flăcările destinului” se află în cabina de machiaj și își arată mândră coafura, dar și bijuteriile pe care le poartă cu mândrie pe degete. Nu este singura dată în care Hazar Ergüçlü își expune calitățile în materie de stil.

Cine este Hazar Ergüçlü, actrița din “Flăcările destinului”

Hazar Ergüçlü s-a născut pe 1 ianuarie 1992 și a devenit rapid cunoscută datorită rolurilor în seriale precum “Kuzey Güney” și “Medcezir”. De asemenea, actrița a fost distribuită și în filme de excepție precum: “Gölgeler ve Suretler”, „Açlığa Doymak”, „Benim Dünyam”, „Balık”, „Dar Elbise”, „Mahalle”, „Kar”, „Manyak”, „Ahlat Ağacı” și “Herşey Seninle Güzel”.

Actrița s-a născut în nordul Ciprului, părinții acesteia nefiind străini de lumea publică. Absolventă a Universității Haliç, catedra de teatru, a reușit de-a lungul timpului să-și facă simțită prezența în lumea cinematografiei. A câștigat Premiul Siyad în cadrul Festivalului de Film Adana.

Cât despre rolul “Çiçek” din “Dragostea plutește în aer”, Hazar Ergüçlü poate fi recunoscută acum pretutindeni. Tânăra “Çiçek” lucrează ca menajeră în casa tinerei “Rüya”. Un incendiu devastator îi răpește frumusețea și toată viața pe care o avea înainte ochilor, iar dramele prin care va trece de-a lungul serialului o vor ajuta să-și întărească propriul caracter.

Hazar Ergüçlü se află într-o relație cu cu directorul Onur Ünlü de mai bine de patru ani, diferența de vârstă dintre aceștia fiind mereu o problemă în mediul online. Astfel, tânăra de 30 de ani trăiește o frumoasă poveste de iubire și reușește să-și arate fericirea fanilor.

În articolul

Cum se pregătește Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” înainte de a urca pe scenă. Imagini inedite din spatele platoului de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x