Cum se pregătește Melisa Döngel din "Dragostea plutește în aer" pentru o sesiune foto. Imaginile care au impresionat fanii

Publicat pe 23.03.2023 la 20:05 Actualizat pe 23.03.2023 la 20:31

Cum se pregătește Melisa Döngel din "Dragostea plutește în aer" pentru o sesiune foto. Imaginile care au impresionat fanii.

Melisa Döngel poartă o rochie cu flori și zâmbește cu chipul îndreptat către cameră

Cum se pregătește Melisa Döngel din "Dragostea plutește în aer" pentru o sesiune foto

Happy Channel

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” își continuă povestea misterioasă de iubire cu rapperul Sefo. Cei doi au fost surprinși însă de către jurnaliști, iar artistul a oferit primele declarații. Ce fotografii a publicat actrița în mediul online.

Cum se pregătește Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” pentru o sesiune foto

Obișnuită să fie apreciată în mediul online, vedeta din celebrul serial turcesc nu ezită să apară pe rețelele sociale indiferent de ipostază. Cea mai recentă dintre acestea a venit chiar din spatele camerelor de filmat, atunci când se pregătește pentru sesiunile foto. În ceea ce privește relația sa actuală, nu a dorit să ofere nicio declarație. În schimb, partenerul său Sefo a menționat că nu este obișnuit cu celebritatea pe care Melisa Döngel deja o cunoaște de ceva vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A fost foarte greșit din punctul meu de vedere să fim urmăriți din Kavacık până în Beykoz. Poate că nu sunt obișnuit cu celebritatea. Tocmai am venit de la filmările unui videoclip. Am crescut în Samsun. Aceste lucruri sunt împotriva modului meu de a fi. Vă mulțumesc că ați venit.”, a declarat Sefo, potrivit haberturk.com. Cei doi au plecat împreună de pe platourile de filmare ale unui nou videoclip. Îndrăgostiții au menționat faptul că oboseala și-a spus cuvântul și că declarațiile sunt de prisos. În schimb, Melisa Döngel a subliniat faptul că nu dorește să ofere declarații, dat fiind faptul că oboseala își spunea cuvântul.

“Să aveți grijă de voi, faceți o treabă bună, noapte bună. Planurile noastre sunt diferite acum. Vorbim mai târziu, suntem obosiți. Acestea nu sunt lucruri despre care să vorbim acum.”, a transmis vedeta din “Dragostea vorbește în aer”. De altfel, și Sefo a fost cel care a evitat discuțiile legate de o posibilă relație de iubire.

“Nu doresc să vorbesc despre dragoste.”, a punctat acesta. Situația rămâne un mister până la probele contrarii. Cei doi au împărtășit momente comune în mediul online, fiind văzuți în Sapanca, într-o scurtă escapadă.

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a petrecut o zi departe de platourile de filmare

Melisa Döngel a devenit cunoscută odată cu rolul său din “Dragostea plutește în aer”, acolo unde a fost cea mai bună prietenă a personajului “Eda”. Ulterior a jucat în “Love logic revenge” și “Perfect tenant”, în cel din urmă împărțind platourile de filmare cu Dilan Cicek Deniz. S-a zvonit faptul că ar fi format un cuplu cu Deniz Şahin și Ekin Mert Daymaz, însă niciodată nu s-a confirmat. Acum indiciile duc spre o nouă relație cu rapperul Safo.

“Am timp, aș avea timp pentru a fi iubită, dar nimeni nu-și găsește timp pentru mine. Toți sunt într-o relație, eu nu, sunt liberă. Nu am niciun partener, sunt surprinsă.”, a declarat vedeta din “Dragostea plutește în aer”, potrivit ntv.com.tr.

În articolul

Cum se pregătește Melisa Döngel din "Dragostea plutește în aer" pentru o sesiune foto. Imaginile care au impresionat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x