Cum și-a sărbătorit ziua de naștere Marlene Favela. Actrița din “Pisica Sălbatică” a împlinit 46 de ani. Ce mesaj a transmis oamenilor care s-au gândit la ea

Publicat pe 07.08.2023 la 18:34 Actualizat pe 07.08.2023 la 18:47

Marlene Favela a împlinit vârsta de 46 de ani și cu ocazia zilei aniversare a transmis un mesaj tuturor oamenilor care i-au transmis un gând bun. Cum și-a petrecut ziua actrița din “Pisica Sălbatică”.

Marlene Favela

Gettyimages.com

Marlene Favela este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, care au cucerit inimile oamenilor în urmă cu două decenii. Deși a trecut timpul, ea nu s-a schimbat aproape deloc și se bucură de fiecare clipă de glorie pe care încă o trăiește în urma succesului pe care l-a avut în urmă cu mulți ani.

Viața ei s-a schimbat radical, a devenit mamă, a trecut printr-o despărțire publică, însă totul a căpătat într-un final forma pe care o aștepta actrița: echilibrul.

Marlene Favela a avut parte de o zi deosebită la împlinirea vârstei de 46 de ani

Marlene Favela a împlinit pe 5 august 46 de ani.Actrița din “Pisica Sălbatică” povestește că a fost trezită în cântecelele fiicei sale și publică scurte videoclipuri cu cea mică ce se distrează la tobe. De asemena, ea a transmis un mesaj de mulțumire tuturor oamenilor care s-au gândit la ea în această zi specială.

“Vă mulțumesc pentru toate dovezile de afecțiune, vă mulțumesc tuturor pentru că ați făcut din această zi de naștere ceva extraordinar! Mulțumesc vieții care mi-a oferit totul! Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat cel mai mare dintre daruri @bellaseely_ (n.r fiica sa) și ție prințesă îți mulțumesc pentru serenadă când mă trezesc și înainte de culcare I LOVE YOU. LA MULȚI ANI MIE!”, a scris ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cunoscută prin intermediul producțiilor de succes, actrița are un nume răsunător pentru milioane de oameni. Pe lângă prima sa dragoste, actoria, acesta și-a extins aria de activitate și către zona de beauty, acesta lăsându-se pe piață cu diferite rujuri semnate Marlene Favela.

Nimic nu este mai prețios pentru Marlene Favela decât momentele pe care le petrece cu fiica ei, Bella, care a împlinit recent trei ani. Pentru actriță, maternitatea a fost un mare dar al vieții; pe lângă momentele prețioase pe care le-a trăit alături de fiica ei, a învățat lecții valoroase care au ajutat-o să crească din toate punctele de vedere.

Cu toate acestea, vedeta de telenovele este convinsă că nu vrea să mai aibă copii, chiar dacă s-a refăcut rapid după sarcină, însă timpul o constrânge și greutatea maternității apasă pe umerii femeii de carieră.

În articolul

Cum și-a sărbătorit ziua de naștere Marlene Favela. Actrița din “Pisica Sălbatică” a împlinit 46 de ani. Ce mesaj a transmis oamenilor care s-au gândit la ea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x