Cupluri ce s-au întâlnit pe platourile de filmare în telenovele și acum își trăiesc viața împreună. Despre cine este vorba

Publicat pe 23.09.2022 la 20:08 Actualizat pe 23.09.2022 la 20:25

Cupluri ce s-au întâlnit pe platourile de filmare în telenovele și acum își trăiesc viața împreună. Despre cine este vorba.

Angelique Boyer și Sebastian Rulii stau unul lângă celălalt pe covorul roșu

Angelique Boyer și Sebastian Rulli pe covorul roșu

Profimedia Images

Pentru ca totul să pară cât mai real, de obicei producătorii de telenovele caută actori ce trebuie să aibă chimie pe micul ecran. Probele de haine, machiaj și decizia finală, toate trebuie să aibă legătură cu protagoniștii care apar în fața telespectatorilor și cele mai importante producții.

Cupluri ce s-au întâlnit pe platourile de filmare în telenovele și acum își trăiesc viața împreună

Telenovele fac parte din viața fanilor ce le-au urmărit de-a lungul timpului poveștile interesante și captivante. Cele mai multe dintre personajele îndrăgite au fost cele care și-au dedicat viața găsirii perechii perfecte. Chintestența acestora producții a reprezentat-o întotdeauna iubirea și dăruirea ce până la urmă a triumfat. Indiferent de personajele antagoniste ce și-au făcut loc printre istorii, acestea au fost detronate în cele din urmă de binele care a reușit să învingă.

Indiferent că vorbim despre ficțiune, anumiți actori ce s-au cunoscut pe platourile de filmare și au jucat roluri de cuplu, au transpuns acesta lucru într-un final și în viața reală. Cei mai cunoscuți actori de telenovele care formează deja un cuplu de ceva timp sunt Angelique Boyer și Sebastian Rulli. Deși nu sunt căsătoriți și nu au copii, cei doi îndrăgostiți au mărturisit și demonstrat în repetate rânduri că sentimentele lor sunt cât se poate de reale. Actrița de origine franceză și actorul argentinian s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Televisa, însă atunci când au jucat în telenovela “Teresa” și-au dat seama că sentimentele lor sunt mai presus de ceea ce se întâmplă pe micile ecrane.

Un alt cuplu care acum s-a destrămat a fost format din Marjorie de Sousa și Julian Gil. Cu toate acestea, iubirea dintre cei doi s-a risipit la un moment dat și totul a rămas de domeniul trecutului. Cei doi s-au cunoscut în 2011, însă în cele din urmă celebrul actor a fost cel care a decis cheierea oricărei legături.

Ce alte cupluri s-au cunoscut pe platourile de filmare și au decis să formeze un cuplu

Printre actorii de telenovele care s-au cunoscut pe platourile de filmare și au decis să formeze un cuplu s-au numărat și Florinda Meza și Roberto Gomez Bolanos. Cei doi s-au cunoscut la începutul anului 1970. Dragostea dintre cei doi a fost la prima vedere și oricine i-a cunoscut a declarat că au format un cuplu incredibil. Cu toate acestea, dragostea dintre cei doi a părut imposibilă încă de la început, pentru că actorul era căsătorit la acea vreme. Cei doi au avut la dispoziție cinci ani în care s-au cucerit unul pe celălalt până când relația lor a început oficial.

Eduardo Santamarina și Itati Cantoral au format un cuplu la începutul anului 1999. Cu toate acestea, după trei ani de relație și o pereche de gemeni care a rezultat din relația lor tumultoasă, cei doi au decis să puncă punct oricărei convorbirii. Motivul a fost infidelitatea actorului care a avut o relație extraconjugală cu actrița Susana Gonzalez, în timpul filmărilor telenovelei “Velo de novia”. Cei doi au avut o relație timp de trei ani.

În articolul

Cupluri ce s-au întâlnit pe platourile de filmare în telenovele și acum își trăiesc viața împreună. Despre cine este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x