Curiozități despre Selin Yeninci din serialul Povesti nespuse – Annenin Sirridir Çocuk. Actrița a fost internată la terapie intensivă în trecut

Publicat pe 17.04.2024 la 17:54 Actualizat pe 17.04.2024 la 18:25

Selin Yeninci din serialul Povesti nespuse – Annenin Sirridir Çocuk a fost internată în trecut la terapie intensivă. Află detalii despre vedeta de origine turcă.

actriță pe platourile de filmare

Selin Yeninci din serialul Povesti nespuse – Annenin Sirridir Çocuk

Happy Channel

Selin Yeninci este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual și joacă rolul principal în serialul Povești nespuse. Află curiozități despre aceasta și vezi ce nu știai despre ea.

Curiozitati despre Selin Yeninci din serialul Povesti nespuse

Deși este o vedetă de primă clasă, a fost nevoită să învețe cum să conducă un tractor pentru unul dintre rolurile sale. De asemenea, a luat lecții de echitație ca mulți alți colegi turci înaintea sa. Can Yaman are de asemenea această deprindere, iar în prezent se pregătește pentru cel mai intens rol din carieră, Sandokan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte de a se număra printre cei din distribuția seriei Mă numesc Züleyha, aceasta lucra la un canal dedicat copiilor. Ulterior a decis că actoria este meseria care i se potrivește mănușă. Pe platourile de filmare ale producției menționate mai sus, aceasta a avut COVID-19 și a fost internată la terapie intensivă timp de 11 zile. După ce a depășit această experiență, a decis să renunțe la rolul său și să se concentreze pe alte proiecte profesionale.

Citește și: Drama prin care a trecut Olgun Toker din serialul Povești nespuse. Actorul a pierdut o persoană dragă în urmă cu doi ani

“Am fost departe de cei dragi timp de 3 ani și jumătate din cauza muncii și mi-am lăsat viața privată pe planul doi, chiar dacă am lucrat la seriale de succes. Dar când mi-am frevenit, mi-am dat seama că nu-mi mai doresc să trec prin viață de una singură și am decis să-mi dedic timpul celor dragi. Am comunicat dorința mea producătorilor.”, a declarat vedeta de origine turcă.

Născută pe 16 ianuarie 1988 în Istanbul, are 1.64 cm înălțime și este activă constant în mediul online. În prezent este de nerecunoscut cu noul look, însă fanii o îndrăgesc fără doar și poate. Are peste 900 de mii de prieteni virtuali și peste 100 de fotografii și filmulețe publicate până în prezent. A renunțat la părul brunet care o caracteriza și a optat pentru o culoare roșcat pal.

A ajuns să fie recunoscută pretutindeni grație proiectelor profesionale în care s-a implicat. Într-un interviu a oferit detalii despre arta în care activează.

Cum se transpune Selin Yeninci în rolurile pe care le interpretează. Care este procesul prin care trece

Cu fiecare rol pe care l-a interpretat de-a lungul timpului, a încercat să ofere publicului tot ceea ce a avut mai bun de-a lungul anilor de studiu.

“Sunt entuziasmată să joc roluri care mă transformă individual. Mă întreb ce doresc să fiu acum și dacă răspund sincer mă văd determinată și convinsă că sunt pe un drum corect din punct de vedere uman și artistic.”, a declarat vedeta, arată dailysabah.com.

De cele mai multe ori, atunci când are de interpretat un personaj, spune că se închide în sine față de lumea exterioară și încearcă să trăiască prin prisma personajului pentru o perioadă de timp.

“Situația în care trebuie să mă disciplinez este continuitatea vieții mele personale, a actriței care sunt.”, a spus vedeta. Creativitatea este un proces important în ceea ce o privește, asta pentru că îi permite să depășească obstacolele cu calm și bucurie.

“De asemenea, creativitatea sparge multe bariere și oferă posibilități.”, a punctat aceasta.

În articolul

Curiozități despre Selin Yeninci din serialul Povesti nespuse – Annenin Sirridir Çocuk. Actrița a fost internată la terapie intensivă în trecut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x