Daniela Romo, actrița din producția "Taina din adâncuri" ( El manantial), se alătură unei campanii de prevenire a cancerului de sân. Anunțul făcut de vedetă

Publicat pe 09.10.2023 la 16:48 Actualizat pe 09.10.2023 la 17:28

Daniela Romo, cunoscută pentru rolul său în producția de televiziune "Taina din Adâncuri" (El Manantial), a anunțat că se alătură unei campanii de prevenire a cancerului de sân. Vestea a fost primită cu admirație de către fani, în special în contextul faptului că luna octombrie este dedicată conștientizării și luptei împotriva cancerului de sân.

Daniela Romo

Happy Channel

Cu o carieră artistică impresionantă care s-a întins pe mai multe decenii, Daniela Romo a fost adorată de fani pentru talentul său actoricesc. Acum își dedică activitatea companiilor care au impact la nivel social.

Daniela Romo se alătură unei campanii de prevenire a cancerului mamar. Ce anunț a făcut actrița

Daniela Romo a postat de curând un videoclip în care vorbește comunității sale despre campania de prevenire a cancerului mamar: "Vă invit să vă alăturați acestei campanii de prevenire. Acest act este pentru tine, ai grijă de sănătatea ta! Pe parcursul întregii luni octombrie veți putea găsi studiul Mamografia la un preț special".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul acestei campanii, Daniela Romo promovează importanța examinărilor regulate și a mamografiilor pentru detectarea precoce a cancerului de sân. Daniela Romo îndeamnă femeile să profite de această oportunitate și să efectueze o mamografie în luna octombrie.

Daniela Romo, pe numele său real Teresa Presmanes Corona, s-a născut pe 27 august 1959, în Mexico City, Mexic. Este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe, actrițe și gazde TV din lumea latină.

Inspirația sa pentru lumea artelor a început, după cum declară și artista, din idolatrizarea lui Rocio Durcan. Primul ei rol în lumea cinematografiei a fost în pelicula El Ardiente Secreto, un remake după un alt film. Însă, a cunoscut succesul la o vârstă la care alții doar visează la el, debutând la vârsta de doar 17 ani într-o producție mare a filmului „La casa del pelicano”.

În aceeași perioadă, Daniela obișnuia să fie invitată la diferite show-uri TV, unde cânta adesea. Churcho Rerrer, un important producător al vremii, a remarcat-o și i-a propus să scoată un album împreună. Astfel, la doar 20 de ani artista și-a început și cariera de cântăreață, alternând în paralel cu cea de actriță.

Deși lucrurile păreau aranjate pentru actriță, lumea nu era încă pregătită pentru o tânără de 20 de ani cu o vocea mult prea matură și versuri mult prea grele, motiv pentru care câțiva ani mai târziua Romo a revenit cu hit-ul „Si dios me quita la vida”.

În articolul

Daniela Romo, actrița din producția "Taina din adâncuri" ( El manantial), se alătură unei campanii de prevenire a cancerului de sân. Anunțul făcut de vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x