Daniela Romo, speriată de COVID-19. În 2019, actrița a jucat într-o singură telenovelă

Publicat pe 08.12.2021 la 13:38 Actualizat pe 08.12.2021 la 14:22

Cunoscuta actriță Daniela Romo a lipsit de pe platourile de filmare în 2019, însă a filmat pentru producția “ Vencer El Desamor”. Vedeta spune care este motivul pentru care nu a mai acceptat niciun proiect în ciuda faptului că a fost căutată.

Daniela Romo poartă o maletă neagră și o eșarfă roz

Daniela Romo promovează telenovela ''Todo para la Mujer'' în 2018

Profimedia Images

Cu o carieră profesională care durează de mai bine de 40 de ani, Daniela Romo a reușit să devină una dintre cele mai apreciate actrițe. În ciuda timpului care a trecut, aceasta continuă să primească roluri în cele mai importante producții mexicane.

Toată lumea își aduce aminte de Daniela Romo ca una dintre personajele negative din telenovele, însă aceasta a fost la început cântăreață. Cu toate că și-ar dori să se implice în cât mai multe proiecte, se pare că în 2019 actrița a onorat o singură cerere.

Daniea Romo și-a luat o pauză, asta din cauza COVID-19, virusul care o sperie mai mult decât orice.

Daniela Romo, speriată de COVID-19

În telenovela „Vencer El Desamor”, Daniela Romo o joacă pe Bárbara de Falcón, o femeie care se vede nevoită să păstreze un secret important. După filmările pentru această telenovelă, actrița a decis că trebuie să își ia câteva săptămâni pauză.

Într-un interviu recent, Daniela Romo a dezvăluit motivul pentru care a lipsit din nenumărate proiecte de-a lungul anului 2019. Se pare că vedeta este temătoare și nu-și dorește să se îmbolnăvească din pricina virusului SARS-COV-2.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am multe proiecte pe care trebuie să le onorez, dar adevărul e că anul ăsta n-am vrut să fac mai nimic, am vrut să lipsesc, să mă feresc de COVID-19. Sunt multe proiecte, dar acum trebuie să am grijă de mine.”, a declarat Daniela Romo.

Cât despre proiectul “Vencer El Desamor”, Daniela Romo spune că filmările au fost dificile, dat fiind faptul că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei și unii dintre colegi s-au îmbolnăvit.

“Am lucrat la telenovela Vencer El Desamor în plină pandemie și unii dintre colegi s-au îmbolnăvit, a fost o experiență dificilă. După ce își revin, îți dai seama că nu-ți mai e frică, dar trebuie totuși să avem mereu grijă.”, a declarat Daniela Romo.

Daniela Romo și cele mai emblematice apariții de pe micile ecrane

Daniela Romo și-a început cariera profesională în 1978 odată cu producția cinematografică “La Casa del pelicano”. De acolo până la a fi prezentă în cât mai multe telenovele de succes, a fost doar un pas.

“El camino secreto”, “El manantial”, “Las vías del amor”, “Alborada”, “Sortilegio”, “El Hotel de los Secretos”, “En Tierras Salvajes” și altele.

La începutul anului 2020 a avut o scurtă apariție în telenovela “Vencer el Miedo”. În ultima producție pentru care Daniela Romo a filmat, “Vencer El Desamor”, o joacă pe Bárbara de Falcón, o femeie care va trebui să învețe să se iubească singură într-o casă cu trei copii și soțul.

Alături de Daniela Romo mai joacă și Claudia Álvarez, David Zepeda, Julia Urbini, Valentina Buzurro. Actrița s-a născut în Mexic pe data de 27 august 1959. Numele ei adevărat este Teresa Presmanes Corona, dar și-a ales un nume de scenă care răsună și astăzi în urechile tuturor fanilor.

A debutat la 11 ani în piesa de teatru “Contigo pan y cebolla”. În timp ce studia teatru la “Academia Andrés Soler” și-a perfecționat și vocea, alături de Seth Riggs. De asemenea, a avut roluri importante în opere de teatru.

În articolul

Daniela Romo, speriată de COVID-19. În 2019, actrița a jucat într-o singură telenovelă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x