David Zepeda a împlinit 48 de ani și se bucură de viață mai mult ca oricând

Publicat pe 01.10.2021 la 15:33 Actualizat pe 01.10.2021 la 15:55

David Zepeda a împlinit 48 de ani și spune că se bucură de faptul că acum este un bărbat singur, asta după ce a fost într-o relație timp de 10 ani și era pe punctul de a se căsători.

David Zepeda poartă o cămașă albă și o cravată neagră

David Zepeda pe scena Univision în 2016

Getty

David Zepeda nu se mai ascunde și mărturisește faptul că este extrem de bucuros că și-a recâștigat statutul de burlac, asta după ce a fost într-o relație timp de 10 ani și urma să se căsătorească.

La aniversarea a 48 de ani, actorul începe o viață nouă și este mai determinat ca niciodată să se bucure de toate momentele frumoase din viață. De asemenea, acesta va apărea într-o nouă telenovelă intitulată “Mi fortuna es amarte”.

Lui David Zepeda nu îi pasă de trecerea timpului și spune că orice clipă poate fi trăită la maximum, indiferent de vârsta pe care o avem.

David Zepeda a împlinit 48 de ani

Cu toate că și-a încheiat relația cu Luna Radwan, David Zepeda este hotărât să-și sprijine fosta iubită în orice. De asemenea, cei doi au rămas în relații bune și continuă să fie prieteni.

David Zepeda se gândește totuși că în curând nu va mai putea să joace în telenovele ca și protagonist, astfel că momentan este bucuros că o poate face.

“Am împlinit 48 de ani și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns până aici sănătos și cu chef de muncă. Fiecare zi pentru mine este o oportunitate enormă. Pentru mine este o binecuvântare să împlinesc această vârstă și să trăiesc încă o zi pe pământ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru acești 48 de ani am o motivație extrem de mare, având în vedere proiectul în care sunt implicat acum. Acest rol nu îl văd ca pe o muncă, ci ca pe o răsplată pe care o dau admiratorilor mei și celor care mi-au fost alături.”, a declarat David Zepeda, conform tvynovelas.com.

David Zepeda s-a despărțit de iubită

David Zepeda este dornic ca telenovela în care joacă acum să apare pe micile ecrane, asta pentru că este sigur că telespectatorii se vor bucura de ea în fiecare clipă.

“Are un mesaj frumos, este bine scrisă și este amuzantă.”, a mai spus actorul.

David Zepeda se bucură de fiecare clipă și nu este deloc supărat pentru faptul că a rupt legătura amoroasă cu partenera care l-a făcut fericit timp de 10 ani. De altfel, cei doi vorbesc în continuare.

“Am dragostea fanilor mei și a familiei și sunt fericit pe toate planurile.”, a precizat David Zepeda.

Bărbatul nu este implicat într-o nouă relație, asta pentru că dorește să se bucure de clipele în care poate face ce vrea, oricând dorește. Cu toate acestea, David Zepeda spune că a rămas prieten până astăzi cu orice femeie cu care a avut relații mai lungi de-a lungul timpului.

“Da, trebuie să ne bucurăm de fiecare moment al zilei, indiferent cum ar fi el. Trebuie să luăm viața așa cum e.”, a spus David Zepeda, conform tvynovelas.com.

Pe 19 septembrie, David Zepeda a împlinit 48 de ani și a fost surprins de colegii de pe platourile de filmare cu o mică petrecerea în cinstea lui. Actorul spune că își va aminti de această zi peste ani și va zâmbi când își va da seama că are în preajmă doar oameni de calitate.

În articolul

David Zepeda a împlinit 48 de ani și se bucură de viață mai mult ca oricând

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x