De la seriale turcești la emisiuni în Italia. Neslihan Atagül este o actriță versatilă care își depășește zona de confort

Publicat pe 28.03.2024 la 13:33 Actualizat pe 28.03.2024 la 15:28

Neslihan Atagül a dovedit că este o actriță completă după ce a făcut o schimbare importantă în carieră. De la seriale turcești a putut fi urmărită în cadrul unor emisiuni în Italia.

actrița tricou albastru păr lung, desprins

Neslihan Atagül surprinde cu roluri inedite în fiecare serial turcesc

Profimedia Images

Cu toate că anii trec repede, notorietatea actriței Neslihan Atagül rămâne de actualitate. A câștigat un premiu Emmy pentru unul dintre rolurile sale și este pregătită să continuie în acest sens. Printre cele mai importante personaje pe care le-a interpretat au fost văzute în producții precum Bittersoet în 2015, acolo unde a jucat alături de Burak Özçivit și Kaan Urgancıoğlu, dar și Fatih Harbiye, drama care a fost urmărită timp de 2 sezoane în 2013.

De la seriale turcești la emisiuni în Italia

Kara Sevda (Endless Love) din 2015 i-a schimbat fără doar și poate traiectoria profesională. Astfel a devenit cunoscută în lumea întreagă și în prezent are peste 14 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realiate în călătoria la Miami.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, actrița a optat și pentru o vizită în Italia. Fotografiile publicate în mediul online au stârnit curiozitatea. Cu toate că serialul Kara Sevda a fost difuzat cu mulți ani în urmă și astăzi reușește să-i surprindă pe fani. Neslihan Atagül a participat recent în cadrul unei emisiuni din Milano ( celebră de altfel) și a povestit despre experiența sa cu producția turcească. A povestit cum seria din 2015 a reușit să depășească multe dintre așteptări, dată fiind povestea dar și actorii care au făcut parte din distribuție.

De la viața personală, la copilărie și cum a început actoria, Neslihan Atagül a reușit să atingă multe aspecte ale parcursului său, arată seriesturkish.com. Cu toate că are succes pe plan profesional, în viața personală a fost nevoită să înfrunte trecerea în neființă a tatălui său.

“Stă în puterea mea să-i păstrez amintirea vie și dacă vorbesc despre el acum înseamnă că este nemuritor. Trupul moare, dar sufletul trăiește veșnic. Vreau să fiu valoroasă, dar nu vreau să intru în detalii pentru că Dumnezeu are întotdeauna un plan, am încredere.”, a spus vedeta.

Tatăl actriței Neslihan Atagül a încetat din viață în 2016

La fel ca oamenii de rând și actorii sunt prinși nepregătiți atunci când trebuie să înfrunte cele mai mari dificultăți ale vieții. De data aceasta punctăm trecerea în neființă a tatăl actriței Neslihan Atagül. Yasar Atagül a murit pe 15 ianuarie 2016 și a lăsat un gol imens în viața acesteia.

Căsătorită cu Kadir Doğulu a fost nevoită de-a lungul timpului să trăiască mai multe momente dificile. Printre acestea s-a numărat și momentul în care a aflat că suferă de sindrom de intestin hiperpermeabil sau Leaky Gut syndrome. Cu toate că a trăit un 2021 plin de reușite profesionale a fost nevoită să abandoneze proiectul Fiica Ambasadorului pentru a-și reveni complet.

“Este timpul să-i spun la revedere dragei mele Nare, femeia pe care am simțit-o cu adevărat atunci când am interpretat un personaj. Cu toate că tolerez această situație, corpul meu n-a tolerat, așa că a trebuit să mă odihnesc puțin.”, a explicat vedeta, arată hola.com. Ca în cazul oricăror astfel de situații, s-a vehiculat pe atunci că vedeta și-ar fi inventat boala ca să iasă din proiectul Fiica Ambasadorului.

În articolul

De la seriale turcești la emisiuni în Italia. Neslihan Atagül este o actriță versatilă care își depășește zona de confort

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x