Deborah Secco, actrița din „Legături de familie”, a debutat timpuriu pe marile ecrane

Publicat pe 18.08.2020 la 13:54 Actualizat pe 18.08.2020 la 13:58

Deborah Fialho Secco Moura s-a născut pe data de 26 noiembrie 1979, în Rio de Janeiro, Brazilia. Aceasta este o actriță de telenovele și filme cu un palmares impresionant.

Deborah Fialho Secco Moura s-a născut pe data de 26 noiembrie 1979, în Rio de Janeiro, Brazilia. Aceasta este o actriță de telenovele și filme cu un palmares impresionant.

La 8 ani a debutat în lumea publicității TV, iar la 10 ani, a apărut în primul ei serial TV “Brincando de Era uma Vez”. La 11 ani, a jucat în prima sa telenovelă, “Mico Preto de Rede Globo”. În 2000, a jucat primul ei rol ca și personaj negativ dintr-o telenovelă, ca rebel Iris din “Laços de Família”. În 2001, a câștigat primul ei rol de protagonistă într-o telenovelă, ca dulceața Cecília de Sá, în “A Padroeira”.

În 2002, Deborah a jucat într-un alt rol negativ TV - vampirul comic și stângaci Lara, în serialul “O Beijo do Vampiro”. În același an, a fost votată cel mai iubit personaj negative dintr-un serial de către telespectatori. În 2003, s-a alăturat distribuției telenovelei „Celebridade”,iar în 2005, actrița a jucat primul său rol principal în producția “America”.

Actrița a fost a doua cea mai populară braziliancă de pe internet, datorită premiilor câștigate și a personajelor bine interpretate. A sărit de pe locul nouă pe locul doi, în spatele președintelui, în luna ianuarie.

Viață privată

În 1997 l-a cunoscut pe regizorul Rogério Gomes, cu care s-a căsătorit, dar a divorțat în 2001. În 2007, Secco a început să se întâlnească cu fotbalistul Roger Galera Flores, iar în câteva luni s-au mutat împreună. După doi ani, s-au căsătorit pe 6 iunie 2009 într-o ceremonie discretă la Itaipava, o regiune montană din Rio de Janeiro. S-au despărțit pe cale amiabilă în aprilie 2013, după patru ani de căsătorie, cu o scurtă pauză în 2010.

Despre telenovela “Legături de familie”

În telenovela braziliană “Legături de familie”, Giovanna o interpretează pe Capitu, o tânără mama care își crește singură copilul.

Povestea se desfășoară în Rio de Janeiro. Helena, protagonista serialului, este implicată într-un accident cu Edu. Helena, este o femeie de succes, proprietara unei clinici de înfrumusețare. Edu, nepotul Almei, este un medic tânăr, înstărit. Accidentul are loc în fața librăriei lui Miguel, un bărbat înstărit, cu o viața stabilă. El își amintește de accidentul de mașină în care a pierdut-o pe soția sa. Centrul poveștii este idila care se naște între Helena și Edu, în ciuda diferenței de vârstă. Povestea lor nu va avea un final fericit pentru că se va forma într-un triunghi amoros atunci când Camila, fiica Helenei, își face apariția.

Urmărește „Legături de familie”, de luni până vineri, de la 18:00, la Happy Channel!

Sursă: peoplepill.com

Citește și: Giovanna Antonelli în “Legături de familie”, rolul care a consacrat-o Lucruri neștiute despre Reynaldo Gianecchini din “Legături de familie”

În articolul

Deborah Secco, actrița din „Legături de familie”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x