Declarația siropoasă a lui Andrés Tovar pentru Maite Perroni, la începutul turneului mondial RBD

Publicat pe 30.08.2023 la 19:37 Actualizat pe 30.08.2023 la 21:16

Producătorul mexican topit inimile tuturor fanilor pe rețelele de socializare prin cuvintele pe care i le-a dedicat partenerei sale.

Maite Perroni și Andrés Tovar

Gettyimages.com

Maite Perroni a pornit, alături de partenerii săi, turneul muzical "Rebelde Tour" în mijlocul unui mare moment important, imediat dupănașterea recentă a fetiței sale Lía, iar partenerul său, Andrés Tovar, nu a ezitat să îi trimită un mesaj tandru partenerei sale.

Cuvintele tandre transmise de Andrés Tovar au atras imediat atenția fanilor, care au inundat secțiunea de comentarii

Dulce María, Christopher Uckermann, Anahí Benítez, Christian Chávez și Maité Perroni au început la 25 august o serie de concerte care vor avea loc în Statele Unite, Brazilia, Columbia și Mexic, culminând la 21 decembrie cu un spectacol de amploare pe stadionul Azteca, care a făcut deja furori printre fani.

Pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, membrii trupei RBD nu au ezitat să încarce scurte filmulețe cu momentele petrecute la începutul turneului "Rebelde Tour"; evident, Maite Perroni și Andrés Tovar nu puteau face excepție. Totuși, printre imaginile de la concert, se remarcă un schimb romantic de mesaje.

Prin intermediul contului său oficial de Instagram, Andrés Tovar a încărcat o fotografie romantică cu Maite Perroni și i-a dedicat aceste cuvinte frumoase:

"Tocmai ai devenit mamă și iată-te aici! Ești o ființă cu o lumină și o forță spectaculoasă, care luminează orice loc cu prezența și zâmbetul tău. Să te văd strălucind, cântând și dansând, să te văd bucurându-te, nu există bucurie mai mare decât să te vezd și să te simt atât de fericită făcând ceea ce iubești cel mai mult. Primește și împărtășește toată această iubire cu toți oamenii tăi, o meriți! De la frații tăi din alte vieți RBD (așa cum îi numești tu), de la fanii tăi pe care îi iubești atât de mult și de la tot publicul RBD, de ieri, de azi, de totdeauna! Să fie un turneu plin de lumină și iubire, să aducă generații laolaltă și să umple inimile oamenilor cu muzică frumoasă. Să faceți lumea să vibreze cu energia voastră incredibilă împreună, așa cum numai voi știți să o faceți! Dumnezeu să binecuvânteze acest turneu! Vă iubim și vă admirăm atât de mult, cu voi mereu... eu și fiica noastră Lía".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul romantic vine într-un moment important pentru membrii trupei RBD, care sunt în plină desfășurare a turneului lor "Rebelde Tour". Cu spectacole programate în diverse locații din Statele Unite, Brazilia, Columbia și Mexic, trupa a impresionat deja un număr mare de fani cu performanțele lor.

În articolul

Declarația siropoasă a lui Andrés Tovar pentru Maite Perroni, la începutul turneului mondial RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x