Demet Evgar a revenit pe scena teatrului. Vedeta din “Flăcările destinului” este de nerecunoscut

Publicat pe 28.03.2023 la 19:48 Actualizat pe 28.03.2023 la 20:03

Demet Evgar a revenit pe scena teatrului. Vedeta din “Flăcările destinului” este de nerecunoscut.

Demet Evgar poartă ochelari de vedere

Demet Evgar a revenit pe scena teatrului

Instagram

Demet Evgar nu își dorește să se întoarcă prea curând pe platourile de filmare, dar a publicat pe internet mai multe fotografii de pe scena teatrelor.

Demet Evgar a revenit pe scena teatrului

Demet Evgar este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A reușit să-și surprindă fanii din întreaga lume cu rolul de protagonistă din serialul “Flăcările destinului” și ulterior și-a arătat talentul ca și compozitoare și interpretă. Din vara anului 202 a devenit mămică pentru prima oară și se bucură de clipele petrecute alături de fiica sa Mavi. Până acum micuța nu a fost arătată de mămică sa celebră în mediul online, iar fanii nu-i recunosc în prezent chipul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A avut unul dintre cele mai surprinzătoare apariții de pe micul ecran cu rolul din “Flăcările destinului”, iar acum se bucură de succes pe plan personal. Și-a întemeiat o familie frumoasă și a devenit mămică de fetiță pentru prima oară. Mavi s-a născut în luna august a anului 2022 și actrița a declarat încă de la început că evenimentul i-a schimbat viața în totalitate. În cel mai recent interviu oferit jurnaliștilor, Demet Evgar a subliniat că viața sa este perfectă. Aceasta petrece fiecare moment al zilei împreună cu micuța.

În cea mai recentă imagine publicată pe internet, apare pe scena teatrului cu un machiaj de-a dreptul incredibil. Vedeta din "Flăcările destinului" a fost cu greu recunoscută de internauți.

“Totul s-a schimbat în viața mea. Deja facem lucrurile în alt stil. E bine să s-a schimbat, e foarte drăguț.”, a spus Demet Evgar din “Flăcările destinului”. Vedeta a menționat că fiica sa este foarte liniștită, iar până acum nu a avut probleme cu faptul că a trebuit să se trezească de mai multe ori pe timpul nopții pentru a o hrăni.

Demet Evgar și-a întemeiat o familie cu afaceristul de origine turcă, Levent Babataș

Demet Evgar și afaceristul Levent Babataș s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă alături de familie și prieteni și au devenit părinți pentru prima oară. Fetița lor a fost botezată Mavi, iar actrița din “Flăcările destinului” a avut parte la naștere de ajutorul doctorilor, moașelor și psihologilor. Înainte de a naște, aceasta a susținut mai multe ritualuri care să o ajute în acest proces dificil.

În loc de baby shower, Demet Evgar a ținut să oficializeze o petrecere tranzițională către viața de mămică. În timpul ritualului, aceasta a avut parte de flori, rugăciuni și mai multe desene realizate cu henna de către femeie specializate în acest sens.

“Eram convinsă că nu sunt pregătită pentru această etapă, dar acum văd că într-adevăr sunt.”, a spus vedeta într-un interviu. Aceasta a subliniat faptul că toți copiii se nasc inteligenți.

În articolul

Demet Evgar a revenit pe scena teatrului. Vedeta din “Flăcările destinului” este de nerecunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x