Demet Evgar a vorbit pentru prima oară despre sarcină. Actrița din “Flăcările destinului” va deveni mămică în curând

Publicat pe 25.04.2022 la 17:16 Actualizat pe 25.04.2022 la 17:57

Demet Evgar a vorbit pentru prima oară despre sarcină și a oferit mai multe detalii despre starea sa de sănătate. Actrița din “Flăcările destinului” va deveni mămică în curând.

Demet Evgar se află la volanul unei mașimi, zâmbește și ține mâna stângă pe volan

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

Happy Channel

Demet Evgar din “Flăcările destinului” a dezvăluit de curând că va deveni mămică. Odată cu petrecerea în cinstea căsătoriei, aceasta și-a dezvăluit secretul. Surprinsă de curând pe străzile din Turcia, aceasta se afla alături de colega de platou, Hazar Ergüçlü.

Viitoare mămică a făcut câteva mărturisiri despre sarcină, dar și despre sfaturile pe care le oferă celor care își doresc să aibă copii.

Demet Evgar a vorbit pentru prima oară despre sarcină

Conform Seriesturkish.com, Demet Evgar și-a exprimat dorința de a le vedea și pe alte viitoare mămici într-o stare la fel de pozitivă ca a sa. Deși se află aproape în luna a șasea de sarcină, actrița din “Flăcările destinului” nu a resimțit până acum niciun disconfort.

“Aș vrea din tot sufletul ca și celelalte mămică să experimenteze o sarcină atât de ușoară.”, a mărturisit Demet Evgar în fața reporterilor. Cu toate că era implicată în mai multe proiecte profesionale, vedeta a renunțat la orice obligație pentru a-și continua cele 9 luni de sarcină în liniște și pace. Excepție rămâne cea de-a 41-a ediție a Istanbul Film Festival, acolo unde Demet Evgar face parte din juriu. Artistă convinsă, Demet Evgar a declarat că vizionează orice tip de film, asta pentru că îi place să experimenteze din orice tip de exprimare de acest gen.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre sarcină, actrița a menționat că se află încă într-un proces amplu de conștientizare. Deși mai are puțin până va deveni mămică pentru prima oară, Demet Evgar își vizualizează viața încontinuă schimbare. În curând va aduce pe lume o fetiță, iar aceasta va primi numele de Mavi.

Deși un nume simplu dar atât de frumos, Demet Evgar spune că micuța va avea și un al doilea prenume. De asemenea, Levent Babataş, cel care i-a devenit soț, a constituit de la început o sursă de sprijin pentru viitoarea mămică.

“Este un procesc extrem de valoros. Tații au un rol foarte important aici și din moment ce este o plăcere, nu ar trebui să și-o reprime. Levent face asta.”, a spus vedeta.

Demet Evgar va devenit mămică pentru prima oară

În ceea ce privește locul nașterii, Demet Evgar spune că nu s-a gândit niciodată să plece din Istanbul pentru acest demers. Actrița din “Flăcările destinului” își dorește ca totul să se întâmple pe cale naturală, iar pentru acest procesc se pregătește deja foarte intens.

Vedeta mărturisește că nu s-a gândit să-i creeze micuței sale un cont de social media, așa cum obișnuiesc vedetele în prezent. Cunoscută ca o persoană discretă care lasă la vedere doar ce își dorește, Demet Evgar va proceda astfel în continuare.

“Nu sunt eu o persoană care să împart prea multe din viața mea personală. Aș vrea să-i ofer acest respect și copilului meu. Copiii au dreptul de a nu fi recunoscuți.”, a transmis Demet Evgar. Deși își dorește să aducă pe lume fetița în mod natural, nu refuză nici alte metode. Cât despre viitorul tătic, Demet Evgar a mărturisit că bărbatul s-a bucurat atunci când a aflat că va avea o fetiță.

În articolul

Demet Evgar a vorbit pentru prima oară despre sarcină. Actrița din “Flăcările destinului” va deveni mămică în curând

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x