Demet Evgar din “Flăcările destinului”, fotografii inedite în online. Locul mai puțin obișnuit în care s-a lăsat surprinsă actrița

Publicat pe 13.01.2022 la 13:48 Actualizat pe 13.01.2022 la 14:23

Demet Evgar continuă seria fotografiilor uimitoare și îi încântă pe fani în noul an cu locul mai puțin obișnuit în care s-a lăsat surprinsă. Cum arată actrița din “Flăcările destinului”.

Demet Evgar poartă un tricou alb și bluză albastră cu mâneci lungi

Demet Evgar din “Flăcările destinului”, fotografii inedite în online

Happy Channel

Demet Evgar se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual, iar actrița din “Flăcările destinului” nu ratează niciun moment pentru a se lăsa fotografiată pe rețelele sociale în cele mai uimitoare locații.

De data aceasta, Demet Evgar a întrecut orice așteptare și a răspuns unei provocări mai puțin obișnuite. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-un loc mai puțin obișnuit față de ceea ce i-a obișnuit pe fani până acum. Cum arată.

Demet Evgar din “Flăcările destinului”, fotografii inedite în online

Demet Evgar apare în cele mai noi fotografii din online într-o locație inedită, iar fanii nu au putut să nu observe că vedeta din “Flăcările destinului” este din ce în ce mai inventivă atunci când vine vorba despre artă. Pe scenă, în vacanță sau pe platourile de filmare, așa este recunoscută Demet Evgar în online, pe contul personal de Instagram, acolo unde are peste 1.5 milioane de fani. Acum, frumoasa vedetă s-a lăsat fotografiată în...cadă, iar fanii i-au apreciat inventivitatea.

“Cum unde suntem…îmi plac căzile, da.”, a scris Demet Evgar în dreptul postării din online. Actrița din “Flăcările Destinului a primit peste 20 de mii de aprecieri și foarte multe comentarii din partea fanilor de pretutindeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Demet Evgar se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual, iar rolul din “Flăcările Destinului” i-a adus recunoaștere internațională, în special pe platformele din online, acolo unde fanii abia așteaptă să afle noutăți despre ea. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Demet Evgar alege întotdeauna să iasă în evidență prin modalități inedite.

De data aceasta, actrița din “Flăcările destinului” s-a lăsat fotografiată în cadă. Aceasta a mărturisit că este locul ei preferat de relaxare, conform contului personal de Instagram. Demet Evgar a început să fie foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde nu ratează niciun moment al zilei pe care să nu-l surprindă într-o poză.

Demet Evgar, apariții incendiare în mediul online

Toți care au cunoscut-o pe Demet Evgar în “Flăcările destinului” au vrut să afle ulterior detalii despre celebra actriță, dincolo de personajul interpretat. Astfel, pentru a nu-i lăsa pe fani să aștepte, vedeta a continuat să posteze fotografii și filmulețe.

Demet Evgar nu este doar actriță de film, ci și de teatru, acolo unde poate fi văzută de cele mai multe ori. De asemenea, vedeta din “Flăcările destinului” este și o cunoscută interpretă. Aceasta a mărturisit recent că își dorește să revină la vechea ei pasiune, cântatul, și să-i dedice acesteia o bună parte din timpul său. Cât despre actorie, Demet Evgar spune că este mult mai sigur în această perioadă să se afli pe scenă și să cânți, decât să interpretezi un rol pe platourile de filmare .

Născut pe 18 mai 1980, Demet Evgar i-a cucerit pe fani încă din 2005, atunci când a jucat rolul lui „Hülya” în producția “Banyo”. Actrița a fost nominalizată în 2009 la categoria “Best Actress” în cadrul celei de-a 3a ediție a Yeşilçam Awards. În 2017, Demet Evgar a câștigat la categoria “Best Actress” în cadrul celei de-a 37-a ediție a Istanbul International Film Festival pentru rolul “Neslihan” din producția “ Sofra Sırları”.

În articolul

Demet Evgar din “Flăcările destinului”, fotografii inedite în online. Locul mai puțin obișnuit în care s-a lăsat surprinsă actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x