Demet Evgar s-a fotografiat cu părul lung și împletit. Cum arată actrița din Flăcările Destinului într-o nouă ipostază

Publicat pe 13.03.2022 la 21:18 Actualizat pe 13.03.2022 la 19:48

Demet Evgar își surprinde fanii la început de an cu un look complet nou. Actrița din “Flăcările destinului” apare pe rețelele sociale cu părul lung și împletit, dar și cu o coroniță din frunze pe cap. Cum arată vedeta.

Demet Evgar poartă părul scurt și are breton. Aceasta conduce

Demet Evgar cu părul lung și împletit la început de an

Happy Channel

Demet Evgar se numără printre artistele din Turcia care întotdeauna încearcă să-și schimbe stilul, indiferent în ce proiecte ar fi implicată. Dacă de sărbători aceasta a mărturisit că își dorește să lanseze un album și să se lase dusă de val spre visul cel mare, acum vine cu un nou look la început de an.

Actrița apare în cea mai nouă fotografie cu părul lung, împletit și cu o coroniț din frunze pe cap, ce îi completează perfect stilul. Fanii au rămas impresionați, iar artista s-a declarat de asemenea mulțumită.

Demet Evgar, pe rețelele sociale cu părul lung și împletit

Fără îndoială, Demet Evgar este o artistă completă, asta dacă ne luăm după proiectele în care este implicată și pe care le onorează fără dificultate. Nu doar că joacă în seriale, dar și cântă și este actriță de teatru chiar de la începuturi.

“Cemre”, personajul vedetei din “Flăcările Destinului”, este o femeie care își dorește cu nerăbdare să scape de viața pe care o trăiește alături de soțul ei și să-și găsească fericirea în altă parte, alături de fetiță. Abuzată și fără niciun plan, Cemre trece prin greutăți inimaginabile dar este sprijină de prieteni și de oamenii care o apreciază.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În viața reală, Demet Evgar este o femeie excentrică și nu îi este frică să încerce lucruri noi, atunci când vine vorba despre apariția pe micile ecrane. Născută pe 19 mai 1980, actrița a jucat la început pe scenele teatrului turcesc, urmând apoi să se facă cunoscută și pe micile ecrane. Fratele actriței este directorul Yiğit Evgar, iar talentul pe care aceasta îl are cu siguranță se trage din familie.

Și-a început cariera în televiziune în comedia romantică „1 Kadın 1 Erkek”, vreme de 8 sezoane, fiind una dintre cele mai mari aventuri ale carierei sale. În cariera de cântăreață, Demet Evgar și-a lansat primul single “Nanay” în 2021.

Demet Evgar s-a făcut cunoscută în lumea întreagă datorită rolului din “Flăcările destinului”, acolo unde joacă alături de actori îndrăgiți.

Demet Evgar, pe scenă în rolul de interpretă

“Flăcările destinului” este o dramă care se întinde de-a lungul a 28 de episoade cu Demet Evgar, Dilan Cicek Deniz și Hazar Eguclu în rolurile principale. Deși nu a mai fost implicată în niciun proiect de când s-au terminat filmările serialului, actrița și-a anunțat fanii pe rețelele sociale că își dorește să revină la prima ei iubire, muzica.

Demet Evgar este pregătită să scoată un album și să-și încânte fanii cu o voce inconfundabilă. Aceasta a mai cânat pe scenă alături de Multitap, piesa “Bu Şarkıyı Dinliyorsan”, dar și alături de Can Bonomo, melodia „Rüyamda Buluttum”.

“Căutam scuze. Îmi place să fac asta foarte mult și voi continua.”, a declarat Demet Evgar. Aceasta a mărturisit că în vreme de pandemie este mai riscant să petreci timp pe platourile de filmare și să joci teatru, decât să cânți.

“Un nou album individual va ieși pe piață.”, le-a transmis vedeta fanilor. Demet Evgar se consideră confuză în ceea ce privește timpul și nu știe niciodată cum trece.

În articolul

Demet Evgar s-a fotografiat cu părul lung și împletit. Cum arată actrița din Flăcările Destinului într-o nouă ipostază

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x