Demet Evgar s-a lăsat fotografiată pentru o cauză nobilă. Hainele pe care le-a îmbrăcat actrița au atras imediat atenția

Publicat pe 15.03.2022 la 15:08 Actualizat pe 15.03.2022 la 15:30

Demet Evgar s-a lăsat fotografiată pentru o cauză nobilă. Hainele pe care le-a îmbrăcat actrița au atras imediat atenția, iar fanii nu au putut rămâne fără comentarii la adresa postărilor.

Demet Evgar poartă un tricou negru, cămașă în carouri și o geacă

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

Happy Channel

Demet Evgar s-a lăsat fotografiat pentru o cauză nobilă și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Vedeta a devenit ambasadoare a femeilor de pretutindeni și astfel a devenit vocea tutoror celor care au avut de-a lungul timpului nevoie de o astfel de ajutor.

Nu este doar o actriță cunoscută, ci și o activistă a drepturilor femeilor din toată lumea. De asemenea, cea mai recentă apariție a vedetei i-a uimit pe fanii acesteia.

Demet Evgar s-a lăsat fotografiată pentru o cauză nobilă

Nu este pentru prima oară când Demet Evgar luptă pentru drepturile femeilor de pretutindeni, asta pentru că recent, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, actrița din “Flăcările destinului” a lăsat un mesaj important pe rețelele de socializare.

Acum, aceasta s-a lăsat fotografiată pentru o cauză nobilă și a postat imaginile pe contul personal de Instagram, acolo unde se află cei mai mulți dintre fani. Demet Evgar este de ceva vreme ambasadoare UN Women’s Goodwill, iar acest titlu îi dă acum ocazia să lupte pentru drepturile femeilor din toată lumea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vreau să fiu capabilă să inspir mai multe femei și să fac vizibile poveștile lor alături de cele ale tuturor celor care simt nevoia să facă acest lucru alături de mine.”, a transmis vedeta în cel mai recent interviu oferit publicației Hello! Turcia. În cadrul ședinței foto, vedeta din “Flăcările destinului” a îmbrăcat ținute pline de culoare care au reușit să-i scoată în evidență frumusețea de invidiat. Nu este totuși prima dată când Demet Evgar își pune în valoare calitățile de model. De data aceasta însă, a făcut-o și cu un scop nobil.

Demet Evgar este recunoscută pentru rolul său din “Flăcările destinului”, iar de-a lungul timpului a demonstrat că nu este doar o actriță de renume, ci și o interpretă care iese ușor din zona de confort atunci când este cazul.

Demet Evgar, mesaj în onoarea femeilor pe rețelele sociale

Cu puțin timp înainte de Ziua Internațională a Femeii, Demet Evgar a lăsat înscris pe o pancartă un mesaj de-a dreptul emoționant, dedicat doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni. Actrița a ținut să arate tuturor că responsabilitatea pe care o poartă pe umeri nu se termină niciodată.

“Sunt femeie. Am drepturi egale. Sunt femeie și nu vreau să fiu ucisă. Sunt femeie și sunt conștientă de puterea mea. Mă transform și mă schimb în bine.”, a scris Demet Evgar pe o pancartă. Aceasta a simțit că mesajul pe care îl dorește a fi transmis, se poate înțelege mult mai bine în văzul lumii, pe stradă.

Astfel, vedeta a ieșit într-o piață publică pentru a-și striga nedreptățile și a-și susține punctul de vedere. “O viață trăită în prosperitate nu va putea fi posibilă decât atunci când toată lumea va avea aceleași drepturi. Puterea femeilor nu poate fi dezvăluită decât dacă acestea se ridică și vorbesc.”, a fost mesajul scris de actrița Demet Evgar pe pagina personală de Twitter.

Demet Evgar a dezvăluit de asemenea că va scoate pe piață un album care va conține 7 piese diferite, un alt mod de a-și recompensa ascultătorii.

În articolul

Demet Evgar s-a lăsat fotografiată pentru o cauză nobilă. Hainele pe care le-a îmbrăcat actrița au atras imediat atenția

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x