Demet Evgar surprinde cu ultimele fotografii înainte de a deveni mămică pentru prima oară. Cum arată actrița în prezent

Publicat pe 07.09.2022 la 13:12 Actualizat pe 07.09.2022 la 14:27

Demet Evgar surprinde cu ultimele fotografii înainte de a deveni mămică pentru prima oară. Cum arată actrița în prezent și ce au spus fanii.

Demet Evgar poartă un tricou alb și o cămașă albastră

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

Happy Channel

Demet Evgar se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și construiască o carieră de succes și a demonstrat că poate fi actriță atât de teatru, cât și de televiziune. De asemenea, talentul său nemărginit arată că este și o cântăreață aparte. Dacă pe plan profesional lucrurile stau perfect pentru ea, pe plan personal aceasta va deveni mămică pentru prima oară.

Demet Evgar surprinde cu ultimele fotografii înainte de a deveni mămică pentru prima oară

Demet Evgar este o binecunoscută actriță și cântăreață din Turcia. Este cunoscută pentru rolurile sale din serialele de succes difuzate în toată lumea, însă și piesele pe care le-a interpretat de-a lungul timpului au reușit să-i asigure succesul. Este fondatoarea mai multor instituții de teatru și este căsătorită cu Levent Babataş din 2022. Născută pe 18 mai 1980, a știut încă de la început că drumul său artistic în viață va fi presărat cu succes.

Acum are o familie frumoasă și o carieră înfloritoare și așteaptă cu nerăbdare să își strângă fetița la piept. Se pare că micuța va lua numele Mavi. Printre fotografiile postate de vedeta din “Flăcările destinului” în mediul online, s-au numărat cele mai multe cu burtica de gravidă. Mai multe petreceri au fost ținute în cinstea viitoarei mămici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, Demet Evgar a postat până acum în mediul online peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată pe vedetă alături de animalele sale de companie. Peste 30 de mii de aprecieri a primit vedeta recent, acest lucru semnalând faptul că absența sa din fața micilor ecrane nu este o problemă. Până în prezent, vedeta din “Flăcările destinului” nu a oferit niciun detaliu legat de ziua în care va aduce pe lume primul său copil.

Demet Evgar apare în studio alături de prieteni

Deși perioada pandemiei a venit ca un scut împotriva tuturor planurilor profesionale pe care Demet Evgar le-a avut, se pare că dorința de a fi în fața publicului a rămas aceea. Înainte de a dezvălui că este însărcinată, actrița din “Flăcările destinului” s-a văzut nevoită să apeleze din nou la talentul său de muzician și a intrat în studio alături de mai mulți prieteni.

Demet Evgar a dezvăluit că preferă să se afle într-un mediu sigur, acolo unde virusul COVID-19 nu o poate atinge atât de ușor. De asemenea, vestea că vedeta pregătește noi melodii personale a venit ca o surpriză pentru fani. Deși repetițiile nu au fost necesare, la momentul respectiv actrița a dezvăluit că tot proiectul vin în ajutorarea copiilor nevoiași.

Chiar la sfîrșitul anului 2021, Demet Evgar a pregătit un concert special alături de prieteni și i-a impresionat pe fani. Rolul lui “Cemre” din „Flăcările destinului” i-a adus un succes răsunător, însă vedeta nu a uitat niciodată de lucrurile cu adevărat importante. S-a implicat de-a lungul timpului în campanii ce vizează femeile și a fost întotdeauna o voce importantă pentru cele care nu și-au putut cere drepturile.

În articolul

Demet Evgar surprinde cu ultimele fotografii înainte de a deveni mămică pentru prima oară. Cum arată actrița în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x