Demet Özdemir a apărut pe coperta reviste InStyle. Actrița a îmbrăcat un top alb cu dungi negre

Publicat pe 01.05.2023 la 14:47 Actualizat pe 01.05.2023 la 15:22

Demet Özdemir a revenit în atenția fanilor și s-a lăsat fotografiată pe coperta revistei InStyle. Actrița a îmbrăcat de data aceasta un top alb cu dungi negre.

Demet Özdemir poartă o bluză roșie cu mâneci lungi, are părul desprins și își ține mâna dreaptă spre cap

Demet Özdemir din "Vis de iubire" a apărut pe coperta reviste InStyle

Instagram

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au decis să-și încheie mariajul care a durat nici mai mult nici mai puțin decât 8 luni de zile. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă, după ce evenimentul a mai fost amânat o dată. Vedeta din “Vis de iubire” a revenit acum pe coperta unei reviste din Turcia și nu renunță la proiectele profesionale în ciuda problemelor pe plan personal.

Demet Özdemir a apărut pe coperta reviste InStyle

În presa din Turcia s-a anunțat oficial că cei doi au divorțat. Jurnalistul Birsen Altuntaş a subliniat că foștii parteneri au oferit avocaților instrucțiuni clare legate de actele oficiale. Divorțul este intentat ca un acord mutual, fără nicio urmă de înșelăciune sau alte probleme existente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este adevărat că nu am reușit să rezolvăm problemele din căsnicia noastră și am decis să o finalizăm. Știm că decizia pe care am luat-o i-a supărat pe toți ai noștri, dar nu am dorit acest lucru. Este un proces sensibil prin care dorim să trecem în liniște.”, a declarat protagonista din “Vis de iubire” cu Can Yaman, potrivit albawaba.com.

Cel mai recent proiect profesional al vedetei, Adım Farah, a reușit să-i aducă succesul scontat și să se ridice la înălțimea așteptărilor. Alături de Engin Akyürek formează cel mai nou cuplu de pe micile ecrane, fiind și unul dintre cele mai apreciate. Cu o poveste foarte interesantă, deloc clișeică, serialul vine să aducă în fața fanilor un subiect nou pe care turcii nu l-au mai abordat până în prezent. Decorul, costumele, accesoriile, toate vin ca o completare a situației aparte în care s-au implicat cei doi actori.

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără și Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli, Senan Kara și Fırat Tanış, cei care au reușit să aducă o contribuție de excepție.

Demet Özdemir și-a oferit în dar una dintre rochiile pe care le-a purtat în ziua nunții

După anunțul oficial al despărțirii, actrița din “Vis de iubire” a menționat că-și va dărui una dintre rochiile pe care le-a purtat în ziua nunții. Și-a surprins fanii cu acest anunț, însă nu este de mirare că are o relație excelentă cu internauții. Are peste 15 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, iar până acum a publicat peste 900 de fotografii și filmulețe.

Primul său casting a fost pentru seria Sana Bir Sır Vereceğim alături de partenerul Ekin Koç, acolo unde a jucat personajul Aylin, o femeie cu puteri electrice. Această poveste a devenit un fenomen pentru tânăra generație. Ulterior a avut rolul Ayla în seria istorică Kurt Seyit ve Şura și ulterior rolul Demet în filmul Tut Sözünü. A urmat apoi "Aslı" în serialul Çilek Kokusu. A făcut parte și din videoclipul piesei Hodri Meydan.

“La mulți ani, mamei mele! La mulți ani! Îți mulțumesc pentru că sunt fiica ta! Te iubesc foarte mult, dacă încerc să scriu ceva, nu pot, nu pot să exprim în cuvinte eforturile pe care le-ai făcut pentru mine.”, a scris Demet Özdemir din “Vis de iubire” pe 16 august 2020.

În articolul

Demet Özdemir a apărut pe coperta reviste InStyle. Actrița a îmbrăcat un top alb cu dungi negre

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x