Demet Özdemir a detronat-o pe Sıla Türkoğlu în cel mai recent top. Actrița din “Numele meu este Farah” a devenit preferata tuturor

Publicat pe 04.06.2023 la 10:19 Actualizat pe 04.06.2023 la 13:41

Demet Özdemir s-a reîntors pe platourile de filmare cu "Numele meu este Farah" și a devenit preferata fanilor la scurtă vreme. Se află pe primul loc într-un top realizat recent.

Demet Özdemir poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi

Demet Özdemir a detronat-o pe Sıla Türkoğlu în cel mai recent top

Instagram

Demet Özdemir a revenit pe micile ecrane cu rolul principal în serialul “Numele meu este Farah”. Cel mai așteptat personaj de până acum a reușit să fie și preferatul fanilor. De aceea, vedeta din Turcia se află în prezent pe primul loc în topul preferințelor fanilor.

Demet Özdemir a detronat-o pe Sıla Türkoğlu în cel mai recent top

Formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri cu Engin Akyürek. Pe platourile de filmare ale seriei “Numele meu este Farah” a reușit să experimenteze și să ofere publicului un altfel de rol. Dacă până acum am văzut-o cu personaje romantice, în drame obișnuite, a venit fără doar și poate vremea unei schimbări. Fanii de pretutindeni ai vedetei i-au oferit acesteia voturi de încredere și astfel a reușit să o detroneze pe Sıla Türkoğlu și să urce pe locul 1.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În mediul online, pe pagina personală de Instagram are peste 15 milioane de prieteni virtuali. A publicat până în prezent peste 900 de fotografii și filmulețe. Cele mai multe dintre acestea sunt rezultatul campaniilor la care actrița nu renunță.

Într-un sondaj realizat între 2 și 8 mai se arată faptul că Demet Özdemir este cea mai populară actriță din Turcia, urmată negreșit de către Sıla Türkoğlu. Protagonista din “Golden Boy – Dragoste rebelă” se află pe locul 4, Afra Saraçoğlu având fără doar și poate un loc în inimile fanilor. Su Burcu Yazgı Coşkun, una dintre cele mai de succes vedete din seria “Frații mei” ( Kardeslerim ), se află pe locul trei, arată seriesturkish.com.

Demet Özdemir l-a părăsit pe Oğuzhan Koç pentru Engin Akyürek

Încă o dată, Demet Özdemir apare ca având o relație romantică cu colegul de platou, Engin Akyürek. Vedeta s-a căsătorit cu Oğuzhan Koç în 2022 și timp de 8 luni au avut parte de o relație romantică, la fel ca în povești. Și-a anunțat divorțul în mediul online, iar acum publicațiile din Turcia spun că totul s-a petrecut cu un anumit scop.

Pe Twitter se arată că o idilă a început în cadrul serialului “Numele meu este Farah”. Cu toate acestea, niciunul dintre actori nu și-a oferit punctul de vedere. De când a devenit încă o dată o femeie singură, Demet Özdemir a uimit pe toată lumea cu postările din mediul online. Cele mai recente dintre fotografii sunt realizate de profesioniști.

“Este adevărat ce ați văzut. Nu am putut salva căsnicia și am decis că este momentul să o încheiem. Știu că această decizie i-a lăsat pe toți fără grai, dar am încercat să încheiem totul cu respect și înțelegere. Facem tot posibilul pentru a trece peste acest moment sensibil cât mai ușor cu puțin și dorim ca toți fanii să ne ofere un moment pentru a putea procesa totul.”, a scris actrița din Turcia pe pagina personală de Instagram, în categoria instastory.

Nu este pentru prima oară când vedeta adoptă o atitudine fermă cu cei din jur, fără a ocoli subiectele mai puțin plăcute din viața sa personală. Nici de data aceasta nu a făcut excepție, având în vedere situația delicată.

În articolul

Demet Özdemir a detronat-o pe Sıla Türkoğlu în cel mai recent top. Actrița din “Numele meu este Farah” a devenit preferata tuturor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x