Demet Özdemir a împlinit 31 de ani și a primit cel mai bun cadou din partea fanilor. Ce mesaj le-a transmis vedeta

Publicat pe 28.02.2023 la 14:18 Actualizat pe 28.02.2023 la 15:04

Demet Özdemir și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu totul special. Vedeta a decis ca în acest an să adune bani pentru victimele afectate de cutremurele din Turcia.

Demet Özdemir poartă părul lung, desprins

Demet Özdemir a împlinit 31 de ani și a primit cel mai bun cadou din partea fanilor

Happy Channel

Demet Özdemir a distribuit un mesaj de-a dreptul emoționant cu ocazia împliniri a 31 de ani de viață. Vedeta nu a mai sărbătorit în acest an așa cum o făcea de obicei, asta pentru că a ținut să le fie alături victimelor afectate de cutremure.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” a împlinit 31 de ani și a primit cel mai bun cadou din partea fanilor

Aceasta a ținut să strângă ajutoare financiare pentru sinistrați. Două cutremure de 7.7 magnitudine au avut loc în Turcia și Siria la începutul lunii februarie. Au fost cele mai puternice seisme de până acum și au existat nenumărate victime ca urmare a întâmplării neașteptate. Artiști și actori s-au adunat să le fie alături celor în nevoie. Cei mai mulți s-au alăturat voluntarior și au strâns haine sau alimente, dar și bani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost și cazul lui Demet Özdemir care, cu ocazia zilei sale de naștere, a dorit să strângă bani pentru cei în nevoie. Ulterior, a lăsat un mesaj de mulțumire.

“Cu toții ducem aceeași povară în inimile noastre. În timp ce milioane de oameni și-au pierdut casele, slujbele, cartierele și persoanele dragi, noi încercăm să reclădim vieți și să fim aproape cu scopul de a coopera. Durerea este în noi toți, dar mai avem un drum lung de parcurs.

Ieri a fost ziua mea, după cum știți. Aș vrea să mulțumesc tuturor fanilor care au răspuns cererii în cadrul Map of needs și au contribuit pentru a reuși să atingem suma cerută într-un timp foarte scurt. Cred că am putea să trecem mai bine peste această durere cu empatie. Vă mulțumesc pentru că ați făcut ziua mea mai importantă cu toate aceste donații. Stăm unii lângă alții, mergem mână în mână și zilele frumoase se vor arăta. Vă iubesc foarte mult.”, a scris aceasta.

Detalii despre serialul "Adim Farah", producția în care Demet Özdemir va juca rolul de protagonistă

Se pare că noul proiect al faimoasei Demet Özdemir alături de Engin Akyürek se preconizează a fi un succes. Serialul spune povestea unei femei din Iran pe nume Farah ce are un fiu bolnav. Aceasta asistă la o crimă comisă de cei dintr-o mafie. Locul în care aceasta merge pentru a face curățenie se transformă într-o idee de groază.

Este o adaptare a seriei The cleaning lady, o dramă americană bazată și ea pe seria argentiniană La chica que limpia. În timp ce zboară din Iran către Franța, tânăra Farah află că este însărcinată și se oprește la Istanbul. Trăiește aici ca o proscrisă, în timp ce fiul său suferă de o boală rară. De la naștere, sistemul imunitar al lui Kerimşah este predispus către alte infecții. Aceasta trebuie să trăiască de fiecare dată într-un mediu steril. Cu toate că are educație medicală, Farah lucrează ilegal ca și femeie de serviciu în Istanbul. Scopul ei în viață este de a-și ajuta fiul să se însănătoșească. Își dorește să strângă bani pentru a continua tratamentul în Franța. Lumea ei este întoarsă pe dus după ce asistă la o crimă comisă de cei pentru care lucrează.

În articolul

Demet Özdemir a împlinit 31 de ani și a primit cel mai bun cadou din partea fanilor. Ce mesaj le-a transmis vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x