Demet Özdemir a participat la un concert Adele. Vedeta a publicat mai multe imagini pe pagina de socializare

Publicat pe 26.08.2024 la 15:34 Actualizat pe 26.08.2024 la 16:46

Demet Özdemir continuă să se bucure de clipe perfecte departe de platourile de filmare. A participat la un concert Justin Timberlake și la cel al faimoasei Adele susținut în Germania.

actori in diferite ipostaze

Demet Özdemir a participat la un concert Adele

Instagram

Demet Özdemir este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia la momentul actual. A reușit să fie îndrăgită de către fani datorită rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. În prezent se bucură de vacanță și continuă să călătorească în locurile speciale alese chiar de ea.

Demet Özdemir a participat la un concert Adele

Nu este de mirare că pagina personală de instagram este plină cu amintiri. Acest motiv se datorează faptului că actrița din Vis de iubire a lăsat pentru o vreme platourile de filmare și a decis să se concentreze asupra lucrurilor din viața personală. Are peste 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai multe și mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanțe, momente pe care Demet Özdemir le-a trăit din plin. Chiar dacă nu formează un cuplu, vedeta se bucură de libertate și trăiește orice clipă la intensitate maximă.

Citește și: Admirația pentru faimoasa Demet Özdemir a depășit barierele țării natale. A apărut pe coperta unei reviste cunoscute din India

Îmbrăcată într-o pereche de blugi albaștri și un top scurt, așa s-a lăsat vedeta surprisă la concertul faimoasei Adele. A purtat un ruj roșu și o geantă neagră și un zâmbet larg pe buze. Vedeta în vârstă de 32 de ani a ales să-și vadă vedeta preferată într-un concert de neuitat. Cântăreața de origine britanică a interpretat mai multe melodii printre care și "Easy On Me", "Hello", "Someone Like You" și "Rolling in the Deep".

De asemenea, a avut mai multe întâlniri cu fanii de-a lungul celor 10 zile petrecute în Germania. Nu este primul concert la care participă Demet Özdemir, asta pentru că s-a aflat și la reprezentația lui Justin Timberlake.

Demet Özdemir a participat la un concert Justin Timberlake

A decis că cele mai frumoase zile de vară le va petrece în vacanță și exact acest lucru s-a întâmplat. Demet Özdemir nu a lăsat nimic la voia întâmplării și a ținut să le arate și fanilor din mediul online care este traseul său în viața personală.

Citește și: Ea este vedeta din Turcia cu cei mai mulți prieteni virtuali pe paginile de socializare. O depășește pe faimoasa Demet Özdemir

De data aceasta, actrița a optat pentru un altfel de top, însă tot cu o pereche de blugi lungi. Chiar dacă în prezent se bucură de vacanță, se pare că acest lucru nu va mai dura mult. Vedeta este pregătită să revină pe platourile de filmare.

Va juca în două noi proiecte și se pare că unul dintre ele urmează să fie difuzat pe una dintre platformele de streaming. Filmările vor începe în luna septembrie, iar fanii sunt deja nerăbdători să vadă despre ce e vorba. Printre cele mai importante seriale în care a jucat de-a lungul timpului se numără Vis de iubire în 2018, dar și Numele meu este Farah în 2023.

Născută pe 26 februarie 1992 în Izmit, este deja cunoscut faptul că a fost nevoită să muncească de la 15 ani pentru a-și întreține familia. A fost căsătorită cu artistul Oguzhan Koc timp de 8 luni. În prezent le arată tuturor că se bucură de ceea ce trăiește. A menționat că nu și-a luat niciodată o vacanță mai lungă.

În articolul

Demet Özdemir a participat la un concert Adele. Vedeta a publicat mai multe imagini pe pagina de socializare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 14 septembrie 2024. Săgetătorii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciclonul Boris aduce val de frig şi ninsori în România. Va ploua în câteva ore cât pentru o lună
a1.ro
EXCLUSIV | Ce a răspuns Loredana când a fost întrebată dacă a ținut legătura cu Cornel, după Insula Iubirii: “Mi-a trimis cerere și..."
HelloTaste.ro
Sos de roșii pentru paste. Se face singur în doar 15 minute
Catine
Zodii care pierd bani în luna septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Un iPhone 16 de 900 de dolari are un ecran mai slab decât un Android de 200 de dolari. Ce smartphone l-a întrecut pe cel Apple
as.ro
Cum arată soţia lui Florin Prunea. Imagini rare cu femeia pe care fostul portar o iubeşte enorm
MediCOOL
Semne ale consumului excesiv de iod. Efectele adverse asupra organismului
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
DeParinti
Roseola Infantum: cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Metode de îngrijire a pielii toamna. Ce poți adăuga în rutina zilnică
HelloTaste
Dulceață de caise fără zahăr. Ce să adaugi în rețetă ca să iasă delicioasă
x