Demet Özdemir a publicat primele fotografii din vacanța de iarnă. “Îmi doresc răbdare”

Publicat pe 27.12.2022 la 12:35 Actualizat pe 27.12.2022 la 13:21

Demet Özdemir a publicat primele fotografii din vacanța de iarnă. Vedeta din "Vis de iubire" a lăsat un mesaj controversat în mediul online.

Demet Özdemir poartă o cămașă albastră și are părul prins în coc

Demet Özdemir a publicat primele fotografii din vacanța de iarnă

Instagram

Anul ce vine aduce vești excelente pentru fanii îndrăgite actrițe Demet Özdemir. Vedeta revine pe micile ecrane într-un serial de excepție, “My name is Farah”. Engin Akyürek și alți actori de seamă precum Fırat Tanış, Mustafa Avkıran, Oktay Çubuk, Senan Kara, Lale Başar și Ali Sürmeli vor arăta cât de mult s-a muncit ca acest proiect să prindă contur.

Demet Özdemir publică primele fotografii din vacanța de iarnă

În prezent, protagonista din “Vis de iubire” se bucură de momente liniștitoare în vacanță. Primele fotografii au fost deja postate pe pagina sa personală de Instagram, acolo unde până în prezent a strâns peste 15 milioane de internauți din lumea întreagă. Cele peste 900 de postări au reușit să-i fascineze pe aceștia, iar aprecierile sunt dovada clară că este iubită de toți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-una dintre ipostaze, Demet Özdemir a publicat următorul mesaj: “Îmi doresc răbdare să nu împărtășesc mai multe...”. Peste 2 mii de comentarii au fost lăsate aici. Cât despre noul său proiect, se pare că “My name is Farah” vine ca o adaptare a seriei “The cleaning lady”. Se arată aici povestea unei femei care negociază cu mafia pentru a putea să-și salveze copilul. Repetițiile pentru serialul care o va aduce pe Demet Özdemir din nou în fața fanilor au început deja.

După finalizarea proiectului Dünyayla Benim Aramda, vedeta este gata să revină într-o nouă poveste inedită. Putem spune că este una dintre cele mai norocoase femei, având în vedere că are succes atât pe plan profesional cât și personal. Nunta cu artistul Oğuzhan Koç a ținut prima pagină a publicațiilor multă vreme, iar primele imagini din cadrul evenimentului au fost distribuite chiar de îndrăgostiți. Cei doi și-au unit destinele acum mai bine de 4 luni, iar de atunci relația lor continuă într-o manieră subtilă, fără prea multe afișări pe internet.

Oğuzhan Koç își dorește să petreacă noapte dintre ani alături de soția sa

Cu toate că formează un cuplu fericit, din cauza proiectelor profesionale, Oğuzhan Koç și Demet Ozdemir nu reușesc întotdeauna să petreacă atât de mult timp împreună. Se pare astfel că artistul turc ar fi refuzat o ofertă de muncă în valoare de 75 milioane de euro pentru noaptea dintre ani. Acesta a menționat că dorește să fie doar cu soția sa în acele clipe.

“Amândoi suntem foarte ocupați. De aceea am rezervat acest Crăciun doar pentru noi doi. Nu este clar unde vom merge. Dacă sunteți și voi acolo, ne vom întâlni.”, a mărturisit vedeta înainte de a posta fotografiile realizate în vacanță. Protagonista din „Vis de iubire” s-a arătat mulțumită de anul 2022, atât din punct de vedere profesional cât și personal.

“Sper ca Dumnezeu să răsplătească așa pe toată lumea. A fost foarte bun. Începutul a fost plin de surprize. Rezultatele au fost excelente pentru mine. Am pășit cu dreptul. Sper ca anul viitor să fie la fel de bun.”, a spus. Oğuzhan Koç s-a arătat dornic să împărtășească momentele surprinzătoare alături de soția sa.

“A fost un an plin de surprize. Sper că vom experimenta mult mai multe lucruri frumoase împreună.”, a spus artistul.

În articolul

Demet Özdemir a publicat primele fotografii din vacanța de iarnă. “Îmi doresc răbdare”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x