Demet Ozdemir, abdomen de fier. Prezență diafană pe micul ecran, sexy în viața reală

Publicat pe 28.04.2021 la 13:00 Actualizat pe 28.04.2021 la 13:39

Demet Ozdemir este una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele turcești, care reușește să surpindă publicul masculin la fiecare apriție. Deși s-a consacrat ca o figură diafană, aceasta își arată atuurile pe internet. Fotografie cu abdomenul la vedere.

Demet Ozdemir

Tv Happy

La doar 29 de ani a ajuns o celebritate internațională și a atins inimile multor oameni. Rolurile ei i-au pus în evidență calitățile feminine, dar și talentul incontestabil. Demet a cucerit fanii din întreaga lume prin frumusețea ei răvășitoare în utlima fotografie postată pe rețelele de socializare.

Aceasta face spectacol cu formele la vedere, dar și cu un abdomen " de fier", atent lucrat. Se vede că muncește pentru a se menține în formă și nu doar stiliștii îi creează look-ul impecabil, ci și grija pe care o are față de propriul său trup.

Actrița și-a lăsat părul desprins și a aîmbrăcat o ținută roșie ca focul, care lasă la vedere atât abdomenul cât și bustul.

Poziția i-a srprins pe fani, care s-au gândit că actrița lor preferată face mult sport și este extrem de activă.

Demet Özdemir, actrița din “Vis de iubire”, pozează sexi pe Instagram

Carismatică, frumoasă și plină de talent, Demet și-a creat rapit o comunitate numeroasă de fani datorită puterii ei de a da culoare și amuzament rolurilor interpretate. Cariera actriței este abia la început, dar în plină creștere. Motiv pentru care în prezent filmează pentru o nouă producție, intitulată “Doğduğun Ev Kaderindir” („Casa mea, destinul meu”).

Demet Özdemir este o celebră actriță de naționalitate turcă, cunoscută pentru celebrul ei rol din serialul fenomen “Vis de iubire”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Frumusețea ei naturală și ieșită din tiparele normalului i-a oferit actriței oportunitatea de-a activa în domeniul modelingului, fiind imaginea multor branduri celebre. Actrița a postat nenumărate fotografii de la ședințele foto în care se poate observa conexiunea ei cu lumea modelingului, expresivitatea de care dă dovadă și modul în care acaparează orice privire sunt doar câteva dintre calitățile actriței.

Protagonista serialul „Vis de iubire”, a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrițe de naționalitate turcă din întreaga lume. Motiv pentru care și-a creat o comunitate numeroasă de fani pe rețelele de socializare, mai exact 12,4 milioane de urmăritori.

În articolul

Demet Ozdemir, abdomen de fier. Prezență diafană pe micul ecran, sexy în viața reală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x