Demet Özdemir din “Vis de iubire” apare într-o fotografie romantică alături de soțul său, Oğuzhan Koç

Publicat pe 19.12.2022 la 11:41 Actualizat pe 19.12.2022 la 12:30

Demet Özdemir din “Vis de iubire” apare într-o fotografie romantică alături de soțul său, Oğuzhan Koç.

Demet Ozdemir poartă părul lung desprins, iar Oguzhan Koc o geacă verde închis

Demet Özdemir din “Vis de iubire” apare într-o fotografie romantică alături de soțul său, Oğuzhan Koç

Instagram/ Profimedia Images

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-au căsătorit în 2022 și de atunci viața lor personală a rămas în atenția publicului. Îndrăgostiții au ținut să le arate fanilor din mediul online fiecare etapă prin care au trecut pentru a fi pentru totdeauna împreună. Nu este totuși prima oară când cei doi sunt judecați pentru alegerile făcute.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” apare într-o fotografie romantică alături de soțul său, Oğuzhan Koç

După ce mulți le-au criticat relația, acum se întreabă dacă Demet Özdemir este însărcinată. La scurt timp după căsătoria cu Oğuzhan Koç, curiozitățile legate de un viitor copil au început să apară pe buzele tuturor. Ceremonia organizată în Istanbul le-a reunit prietenii și familiile, iar petrecerea a ținut până în zori. Actrița din “Vis de iubire” s-a asigurat că cei peste 15 milioane de fani de pe pagina sa personală de Instagram văd fiecare moment din cadrul nunții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult de 3 mii de comentarii au fost lăsate pe pagina sa, iar cele mai multe dintre acestea au venit însoțite de foarte multe explicații. De altfel, vedeta nu a putut rata imaginea în care apare alături de soțul său.

Citește și: Demet Ozdemir i-a înmânat un premiu special actriței Su Burcu Yazgı Coșkun, partenera sa de film din copilărie. Revedere a fost emoționantă

“Iubim această lumină! Aduce multă iubire”, a scris Demet Özdemir pentru ca mai apoi aprecierile să curgă. Izel Çeliköz ce s-a întors pe scenă după 5 ani de absență a publicat în mediul online o fotografie în care apar cei doi. Descrierea este cuvântul “baby”, dar și de cuvintele “vino la mine”. Ulterior, actrița din “Vis de iubire” a negat toate speculațiile legate de sarcină, motivând cu faptul că este melodia sa preferată din repertoriul artistei. De altfel, Demet Özdemir a fost surprinsă de Oğuzhan Koç la întoarcerea acasă. Aceasta a călătorit în scop profesional, iar partenerul său a ținut să o aștepte cu flori, dar și un mesaj scris de mână. Vedeta a postat imaginea pe pagina sa la scurtă vreme.

Demet Özdemir, mesaje romantice în mediul online cu Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç și Demet Özdemir își împărtășesc mesajele romantice în mediul online. Artistul a ținut să-i transmisă soției sale “Bine ai venit acasă, draga mea”, iar continuarea mesajului a fost “Bine-au venit rom și kom”. Cei doi au fost surprinși de jurnaliști în timp ce ieșeau din inimitatea unei cine romantice.

Citește și: Demet Ozdemir surprinde cu o apariție adolescentină pe rețelele de socializare. Ce imagine a publicat actrița și cum arată ținuta stilată

“Noul meu cântec va ieși pe piață. Am făcut-o pe Demet să urmărească videoclipul. Am aprobarea doamnei.”, a declarat Oğuzhan Koç, potrivit Cnnturk.com. Cei doi vor petrece Crăciunul împreună din cauza programului încărcat pe care îl au în prezent.

“Amândoi suntem foarte ocupați. De aceea am rezervat Crăciunul pentru noi. Nu știm ce vom face.”, a mărturisit soțul actriței din “Vis de iubire”. Cât despre rezoluțiile anului viitor, aceasta spune că totul este doar o surpriză în prezent.

“Sper ca toți să fie norocoși. Anul ăsta a fost o binecuvântare pentru noi. Începutul a fost plin de surprize, rezultatele au fost excelente. Sper ca anul viitor să nu-l caute pe cel de dinainte.”, a declarat vedeta din Turcia. Până în prezent, aceasta a postat peste 900 de fotografii și filmulețe pe pagina sa.

În articolul

Demet Özdemir din “Vis de iubire” apare într-o fotografie romantică alături de soțul său, Oğuzhan Koç

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x