Demet Özdemir din “Vis de iubire” s-a numărat printre invitații prezenți în cadrul Joy Awards. Evenimentul a strâns laolaltă celebrități din toată lumea

Publicat pe 23.01.2023 la 11:50 Actualizat pe 23.01.2023 la 13:04

Demet Özdemir din “Vis de iubire” s-a numărat printre invitații prezenți în cadrul Joy Awards. Evenimentul a strâns laolaltă celebrități din toată lumea.

Demet Ozdemir zâmbește și are părul lung, desprins

Demet Özdemir din “Vis de iubire” s-a numărat printre invitații prezenți în cadrul Joy Awards

Instagram/Demet Özdemir

Demet Özdemir se numără fără doar și poate printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Cea mai recentă colaborare pe plan profesional vine alături de actorul Engin Akyürek, cel care va juca rolul principal.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” s-a numărat printre invitații prezenți în cadrul Joy Awards

Vedeta va juca rolul de protagonistă în “ Adım Farah”. Serialul spune povestea unei femei pe nume Farah ce zboară din țara natală pentru a reuși să găsească un tratament ce-l va ajuta pe fiul său. Asistă la o crimă și destinul său se intersectează cu cel al lui Tahir. În cadrul Joy Awards, Demet Özdemir a vorbit despre entuziasmul cu care a primit acest proiect încă de la început.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai îndrăgite seriale în care a putut fi urmărită actrița au fost “ Erkenci Kuş” și “ Dünyayla Benim Aramda”. “Love tactics” a fost ultimul său proiect. Acum este pregătită să-și dovedească încă o dată talentul.

Citește și: Demet Ozdemir, apariție de podium! Cum a fost surprinsă vedeta și ce ținută inedită a îmbrăcat

“Merge totul foarte bine, totul este bine. Să sperăm că și audiența va avea aceeași reacție. O să joc mai multe personaje. E un proiect valoros pentru mine. Vom vedea feedback-ul.”, a mărturisit actrița, potrivit seriesturkish.com. Deși este o adaptare a producției argentiniene “La muchacha que limpia”, nu va fi exact ca originalul. Demet Özdemir a explicat cele mai importante detalii folosind următoarele cuvinte: “Astfel de adaptări nu sunt în totalitate la fel. Sunt lucruri ce se separă. Adaptarea din Turcia va fi foarte importantă. Sunt diferențe, dar câteva lucruri au rămas la fel. Fanii nu trebuie să se aștepte la același lucru.”

Demet Özdemir a vorbit și despre chimia pe care a regăsit-o pe platourile de filmare alături de actorul Engin Akyürek, cel pe care, spune ea, l-a admirat de ceva vreme.

“Cel pe care mereu l-am apreciat. E cineva l-a care m-am uitat mereu cu plăcere. De aceea sunt fericită pentru că totul merge bine. Toată lumea e drăguță, totul merge bine.”, a spus. Despre seria “Adım Farah” s-a vorbit încă de la începutul anului 2022.

Demet Özdemir și Engin Akyürek, invitați de onoare în cadrul Joy Awards

Încă o dată, Demet Özdemir a reușit să atragă atenția pe covorul mov în cadrul Joy Awards ce a avut loc în capitala Riyadh. Ca în orice altă ocazie, vedeta din Vis de iubire a purtat o ținută impecabilă și a zâmbit pe tot parcursul evenimentului. Printre vedetele de la Hollywood s-au aflat și Mel Gibson, Sofia Vergara și Michael Bay. Georgina Rodriguez a îmbrăcat o rochie albastră de catifea.

Citește și: Demet Ozdemir i-a înmânat un premiu special actriței Su Burcu Yazgı Coșkun, partenera sa de film din copilărie. Revedere a fost emoționantă

Ceremonia onorează artiștii și influencerii ce răspândesc bucurie în regiunea arabă și nu numai, cu 15 premii în categorii precum televiziune, cinema, social media, sport și muzică. Au loc de asemenea și noutățile din fiecare industrie. Columbiana Sofia Vergara a primit premiul pentru “Persoana anului” denumind aceasta o “frumoasă” surpriză.

“Aș vrea să dedic acest premiu tuturor femeilor frumoase din regat și din orientul mijlociu pentru că reușesc să construiască un viitor mai bun.”, a declarat Sofia Vergara. Demet Özdemir are peste 15 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 900 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Demet Özdemir din “Vis de iubire” s-a numărat printre invitații prezenți în cadrul Joy Awards. Evenimentul a strâns laolaltă celebrități din toată lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x