Demet Özdemir din “Vis de iubire” și-a împărtășit secretele frumuseții. Care sunt trucurile pe care oricine le poate folosi

Publicat pe 01.04.2022 la 14:56 Actualizat pe 01.04.2022 la 15:27

Demet Özdemir din “Vis de iubire” și-a împărtășit secretele frumuseții și s-a lăsat descoperită de toată lumea. Care sunt trucurile pe care oricine le poate folosi în propria casă pentru un look de invidiat.

Demet Özdemir poartă o rochie albă cu bretele subțiri

Demet Özdemir din “Vis de iubire”

Happy Channel

Demet Özdemir din “Vis de iubire” și-a împărtășit secretele frumuseții și s-a lăsat descoperită de toată lumea. Una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual, reușește de fiecare dată să stârnească imaginația bărbaților și Invidia femeilor.

Recent, vedeta le-a dezvăluit reprezentantelor sexului frumos cum pot arăta la fel de strălucitor în fiecare zi, fără prea mult efort.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” și-a împărtășit secretele frumuseții și s-a lăsat descoperită de toată lumea

Demet Özdemir a câștigat popularitate de-a lungul timpului, odată cu rolurile sale în cele mai importante seriale turcești. La momentul actual, vedeta se află pe prima pagină a ziarelor cu planurile sale personale, asta pentru că în curând se va căsători cu Oğuzhan Koç.

Actrița și-a împărtășit recent secretele frumuseții și a reușit să-și uimească fanele de pretutindeni, asta pentru că folosește doar câteva ingrediente pe care oricine le are în casă. Pentru a-și menține pielea impecabilă, Demet Özdemir își prepară o cremă formată din ou și ulei pe care o aplica ulterior pe față.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Demet Özdemir este una dintre cele mai frumoase vedete din Turcia și reușește de fiecare dată să intre în atenția telespectatorilor cu ajutorul postărilor din social media. Recent, actrița le-a dezvăluit fanelor care sunt secretele care o ajută să se mențină impecabil în fiecare zi și să aibă întotdeauna o ținută demnă de invidiat. Actrița, protagonistă în seriale precum “A kiss in the dark”, “Room 309”, “Love lessons”, a menționat că este întotdeauna atentă la produsele pe care le folosește pentru îngrijirea tenului.

“Am început de mică să am grijă de tenul meu, asta pentru a nu apela prea devreme la ace.”, a declarat vedeta, conform Seriesturkish.com. Demet Özdemir este cunoscută pentru celebrul ei rol din serialul fenomen “Vis de iubire”, acolo unde a jucat alături de Can Yaman.

Frumusețea ei naturală i-a oferit actriței oportunitatea de-a activa în domeniul modelingului, fiind imaginea multor branduri celebre. Astfel, ea a cochetat cu lumea artistică încă de când era foarte tânără.

Cine este Demet Özdemir, actrița din “Vis de iubire” alături de Can Yaman

Protagonista serialul „Vis de iubire”, a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrițe de naționalitate turcă din întreaga lume. Motiv pentru care și-a creat o comunitate numeroasă de fani pe rețelele de socializare, peste 14,1 milioane de urmăritori.

Carismatică, frumoasă și plină de talent, Demet și-a creat rapit o comunitate numeroasă de fani datorită puterii ei de a da culoare și amuzament rolurilor interpretate. Cariera actriței este abia la început, dar în plină creștere. Motiv pentru care se mândrește întotdeauna cu proiecte noi și planuri interesante de viitor.

La doar 30 de ani a ajuns o celebritate internațională și a atins inimile multor oameni. Rolurile ei i-au pus în evidență calitățile feminine, dar și talentul incontestabil. De curând aceasta a vorbit și despre relația de iubire care i-a adus doar fericire de-a lungul timpului. Fanii așteaptă acum să o vadă pe vedeta lor favorită îmbrăcând rochia de mireasă.

În articolul

Demet Özdemir din “Vis de iubire” și-a împărtășit secretele frumuseții. Care sunt trucurile pe care oricine le poate folosi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x