Demet Ozdemir, în vacanță. Cum s-a fotografiat actrița la bordul unui iaht

Publicat pe 21.09.2021 la 14:07 Actualizat pe 21.09.2021 la 14:25

Demet Ozdemir este una dintre cele mai îndrăgite și frumoase actrițe care au intrat recent pe micile ecrane dar și în sufletele fanilor. Vedeta s-a fotografiat recent la bordul unui iaht, acolo unde își petrece o binemeritată vacanță.

Demet Ozdemir poartă o bluză albă și are părul ondulat, desprins

Demet Ozdemir, actrița din "Vis de iubire"

TV Happy

Demet Ozdemir a impresionat recent printr-o apariție inedită pe rețelele de socializare. Actrița s-a fotografiat în vacanță, acolo unde pare că se distrează de minune.

Chiar dacă nu este pe platourile de filmare, Demet Ozdemir afișează o ținută decentă și reușește să fie sexi, chiar dacă este pe jumătate îmbrăcată.

Cu un costum de baie din două piese, dar care nu se vede în totalitate, actrița apare pe contul personal de Instagram, acolo unde fanii din întreaga lume i-au apreciat postarea.

Demet Ozdemir s-a fotografiat în vacanță

Demet Ozdemir poartă o pălărie albastră cu boruri largi care îi acoperă chipul pe jumătate. Din fotografie, se poate observa cu ușurință faptul că actrița a decis să-și scoată ochelarii de la ochi și să-i țină în mână.

Chiar dacă actrița a fost admirată pentru rolurile spectaculoase pe care le-a primit de-a lungul timpului, aceasta reușește să iasă în lumina reflectoarelor și cu ajutorul frumuseții cu care a fost înzestrată de mica.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De-a lungul timpului, Demet ozdemir nu s-a sfiit să apară pe rețelele de socializare mai senzuală ca oricând, asta pentru a pune imaginația fanilor pe jar și a-i face să vadă și o altă față a tinerei muncitoare și plină de viață.

Demet Ozdemir este o celebră actriță de naționalitate turcă născută la 26 februarie 1992. Aceasta este cunoscută pentru rolul din serialul fenomen “Vis de iubire”. Carismatică, frumoasă dar și plină de talent, Demet și-a creat rapit o comunitate impresionantă de fani datorită puterii ei de a da culoare și putere rolurilor interpretate.

Cine este Demet Ozdemir

Cariera actriței este abia la început, dar în plină creștere, așa că nu este deloc exclus ca Demet Ozdemir să mai fie urmărită și în viitor de către publicul care o îndrăgește.

În afara carierei de actriță, Demet Ozdemir este și model, dar și dansatoare. Aceasta mai are un frate și o soră care sunt mai mari decât ea, dar i-au fost întotdeauna alături și au susținut-o în fiecare proiect în care s-a implicat de-a lungul tmpului.

În articolul

Demet Ozdemir, în vacanță. Cum s-a fotografiat actrița la bordul unui iaht

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x