Demet Ozdemir își dezvăluie secretele frumuseții. Cum reușește celebra actriță să arate impecabil în fiecare zi

Publicat pe 02.11.2021 la 12:20 Actualizat pe 02.11.2021 la 12:57

Demet Ozdemir este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia la momentul actual. Deși are doar 29 de ani, tânăra reușește să cucerească publicul datorită rolurilor pe care le interpretează la perfecție, dar și cu ajutorul frumuseții sale. Aceasta își dezvăluie secretele și spune cum reușește să arate impecabil în fiecare zi.

Demet Ozdemir este îmbrăcată într-o rochie albă, fără mâneci și are părul desprins

Demet Ozdemir își dezvăluie secretele frumuseții

Happy Channel

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Demet Ozdemir este una dintre cele mai frumoase vedete din Turcia și reușește de fiecare dată să intre în atenția telespectatorilor cu ajutorul postărilor din social media.

Recent, actrița a dezvăluit care sunt secretele care o ajută să se mențină impecabil în fiecare zi și să aibă întotdeauna o ținută demnă de invidiat.

La doar 29 de ani a ajuns o celebritate internațională și a atins inimile multor oameni. Rolurile ei i-au pus în evidență calitățile feminine, dar și talentul incontestabil. De curând aceasta a vorbit și despre procedeele pe care le aplică pentru față, atunci când își dorește să fie impecabilă.

Demet Ozdemir își dezvăluie secretele frumuseții

Demet Ozdemir a fost surprinsă zilele trecute în timp ce ieșea dintr-un magazin cu produse cosmetice. Întrebată care este secretul frumuseții sale, actrița a mărturisit că nu iese niciodată din casă fără să-și pregătească fața pentru vremea de afară.

De altfel, procedura pe care Demet Ozdemir o practică cu regularitare este yoga facială, astfel că actrița reușește de fiecare dată să aibă un chip ca de prințesă. Actrița, protagonistă în seriale precum “A kiss in the dark”, “Room 309”, “Love lessons”, a menționat că este întotdeauna atentă la produsele pe care le folosește pentru îngrijirea tenului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am început de mică să am grijă de tenul meu, asta pentru a nu apela prea devreme la ace.”, a declarat Demet Ozdemir.

Cât despre planurile profesionale, frumoasa actriță are doar vești bune pentru fanii ei. La momentul actual se ocupă intens de următoarele seriale în care va fi protagonistă.

“Sunt foarte concentrată și stresată la momentul actual pentru că îmi doresc ca totul să iasă perfect și toată lumea să fie fericită.”, a declarat aceasta.

Demet Ozdemir și aparițiile din social media

Demet Ozdemir are peste 14 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde reușește de fiecare dată să fie o prezență activă. Cele mai recente fotografii ale actriței o înfățișează pe aceasta în ipostaze care reușesc de fiecare dată să atragă privirile curioșilor.

Demet Özdemir este cunoscută pentru celebrul ei rol din serialul fenomen “Vis de iubire”, acolo unde a jucat alături de Can Yaman.

Frumusețea ei naturală i-a oferit actriței oportunitatea de-a activa în domeniul modelingului, fiind imaginea multor branduri celebre. Astfel, ea a cochetat cu lumea artistică încă de când era foarte tânără, iar de acolo a învățat exact ce i se potrivește.

Recent, zvonurile cum că Demet Ozdemir s-ar fi despărțit de iubitul ei, Oğuzhan Koç, s-au întețit, însă niciunul nu a oferit o declarație oficială până la acest moment. Cu toate acestea, bărbatul continuă să-i vizualizeze postările din social media și să-i răspundă frumoasei actrițe atunci când crede că este cazul.

La una dintre fotografiile îndrăznețe pe care Demet Ozdemir le-a postat pe contul de Instagram, fanii s-au grăbit să comenteze și să îi atragă atenția vedetei că iubitul ei ar putea deveni gelos dacă ar vedea.

Totuși, aceasta continuă să le arate internauților cele mai frumoase ipostaze în care este fotografiată.

În articolul

Demet Ozdemir își dezvăluie secretele frumuseții. Cum reușește celebra actriță să arate impecabil în fiecare zi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x