Demet Özdemir își încântă fanii cu fotografii de pe platourile de filmare al seriei Numele meu este Farah. Ce a publicat vedeta în mediul online

Publicat pe 27.12.2023 la 17:39 Actualizat pe 27.12.2023 la 18:12

Demet Özdemir își surprinde fanii cu cele mai noi fotografii publicate în mediul online. Vedeta se află în continuare pe platourile de filmare Numele meu este Farah.

actrița poartă o rochie roșie fără mâneci, zâmbește și are părul prins în coc

Demet Özdemir își încântă fanii cu fotografii de pe platourile de filmare al seriei Numele meu este Farah

Instagram

Demet Özdemir este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A jucat în serialul Vis de iubire alături de Can Yaman și în prezent se află pe platourile de filmare ale producției Numele meu este Farah. Născută pe 26 februarie 1992 în Turcia, a reușit încă de la început să-și creeze un drum sigur pe calea celebrității.

Demet Özdemir își încântă fanii cu fotografii de pe platourile de filmare ale seriei Numele meu este Farah

Protagonista din Numele meu este Farah a reușit încă o dată să-și încânte fanii cu fotografii inedite publicate de pe platourile de filmare. Serialul va avea fără doar și poate finalul mult așteptat, așa cum își doresc telespectatorii. Una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual este întotdeauna în atenția presei datorită vieții sale personale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost căsătorită cu artistul turc Oguzhan Koc între 2022 și 2023, însă relația lor s-a destrămat mai repede decât ar fi crezut fanii. După o nuntă ca în povești, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate ale vieții. Ulterior, actrița s-a îndreptat cu pași repezi către cariera profesională și în prezent se bucură de succes în cadrul seriei Numele meu este Farah, acolo unde joacă rolul de protagonistă.

Citește și: Demet Özdemir surprinde într-o fotografie fără filtre și retușuri. Vedeta apare în costum de baie din două piese

Are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente vin chiar de pe platourile de filmare, acolo unde vedeta se bucură de succes. A pozat într-o rochie neagră, lungă, iar comentariile nu au încetat să curgă pe pagina de socializare.

“Frumoasă”, “Pisică, perfectă, minunată. Nu vreau să se termine niciodată fotografiile cu tine”, “Demet a mea”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Printre cei care s-au grăbit să-i aprecieze imaginea s-a numărat și actorul Burak Deniz.

Detalii despre Demet Özdemir din Numele meu este Farah

Numele meu este Farah îi are ca protagoniști pe Engin Akyürek și Demet Özdemir, două dintre cele mai importante nume din Turcia la momentul actual. De asemenea, actorii din distribuție formează un întreg de excepție.

Citește și: Engin Akyürek este bărbatul rolurilor romantice. Ce personaje a interpretat până în prezent

Printre seriile în care a jucat Demet Özdemir se numără Vis de iubire, Love tactics, My home my destiny și Numele meu este Farah, cea mai recentă producție. A devenit cunoscută ca și dansatoare. A devenit model și actriță ulterior și s-a axat pe această meserie din urmă fără a mai da înapoi.Într-unul dintre interviurile sale a vorbit atât de Can Yaman cât și despre personajul pe care l-a interpretat în Vis de iubire.

“Am fost o visătoare ca Sanem și asta cred că a reușit să asigure succesul seriei. M-am integrat în personaj foarte bine. Mama mea este cea care mi-a oferit curaj. Orice sunt acum îi datorez ei.”, a spus vedeta. S-a zvonit că ar fi avut o relație de iubire cu Can Yaman, colegul său din Vis de iubire, însă ca de fiecare dată a ținut să lămurească această situație. Nu a fost prima sa iubire, așa cum s-a vehiculat în presă.

În articolul

Demet Özdemir își încântă fanii cu fotografii de pe platourile de filmare al seriei Numele meu este Farah. Ce a publicat vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x