Demet Özdemir o susține pe Hazar Ergüçlü în demersul său. Actrița din Flăcările Destinului a dansat lasciv în cel mai nou rol dintr-un serial turcesc

Publicat pe 05.04.2024 la 17:32 Actualizat pe 05.04.2024 la 17:51

Demet Özdemir este o susținătoare a feminității. Cel puțin, asta se observă din cele mai noi apariții în luminile reflectoarelor, acolo unde a aplaudat-o la scenă deschisă pe colega Hazar Ergüçlü.

actrițe pe covorul roșu

Demet Özdemir o susține pe Hazar Ergüçlü în demersul său

Profimedia Images

Demet Özdemir și Hazar Ergüçlü sunt fără doar și poate două dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Prima dintre acestea este cunoscută pentru rolul de protagonistă din Vis de iubire, în timp ce cea de-a doua a jucat în Flăcările Destinului. Colega de platou a lui Can Yaman a decis să-și susțină “sora” și a lăudat-o la scenă deschisă pentru cea mai recentă apariție într-un serial TV.

Demet Özdemir o susține pe Hazar Ergüçlü în demersul său

Faimoasa vedetă care a jucat alături de Can Yaman în Vis de iubire este îndrăgită de fani din întreaga lume. A fost lăudată pentru fiecare rol în care a jucat până în prezent și s-a bucurat de prezența în tot mai multe țări pentru a-și promova proiectele profesionale. Printre acestea se numără și serialul Numele meu este Farah – Adim Farah, acolo unde a jucat alături de actorul Engin Akyürek.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că cifrele în țara natală nu au fost cele scontate pentru serialul Numele meu este Farah, iată că celebritatea serialului a depășit orice așteptare pentru străinătate. Cu toate că actrița nu s-a mai implicat în niciun proiect profesional la momentul actual, a menționat destul de clar că urmărește industria actoriei destul de aproape și este pregătită să revină pe platourile de filmare și pe micile ecrane cât de curând.

Recent, serialul İnci Taneleri (Pearl Grains), acolo unde frumoasa Hazar Ergüçlü joacă rolul de protagonistă, a reușit să stârnească vâlvă printre fanii din mediul online. Aceasta a dansat la bară având în vedere meseria personajului său și pentru acest lucru a fost judecată de fanii din lumea întreagă. Iată că Demet Özdemir a fost cea care a susținut-o fără doar și poate, iar mesajul său a reușit să ajungă spre internauții nemulțumiți la început.

Se cunoaște faptul că fosta parteneră de platou a lui Can Yaman și-a început cariera ca și dansatoare, iar acest lucru a făcut-o să arate empatie către colega sa actriță.

“Sunt foarte ok oriunde ar dansa femeile. Este mult mai valoros pentru mine să vorbesc despre dificultățile pe care le întâmpină un personaj într-o serie. Hazar a dansat foarte frumos. Găsesc dansul foarte potrivit pentru femei.”, a transmis faimoasa Demet Özdemir.

Detalii despre Demet Özdemir, vedeta care a jucat alături de Can Yaman în Vis de iubire

Cunoscută actriță și dansatoare de origine turcă, a jucat atât în seriale dramatice, cât și istorice. Este cunoscută în lumea întreagă pentru rolul său din Vis de iubire, serial în care a jucat alături de Can Yaman.

A fost căsătorită cu artistul turc Oguzhan Koc între 28 august 2022 și 8 mai 2023. În prezent este singură, cu toate că s-a zvonit de-a lungul timpului că ar mai fi format un cuplu cu un artist din Grecia. Actrița din Turcia are proprietăți atât în țara natală cât și în Grecia, acolo unde a dezvăluit că preferă să petreacă vacanțele de vară. Cel mai recent proiect profesional al său este Numele meu este Farah, acolo unde a demonstrat că își merită renumele de cea mai bună actriță din Turcia.

În articolul

Demet Özdemir o susține pe Hazar Ergüçlü în demersul său. Actrița din Flăcările Destinului a dansat lasciv în cel mai nou rol dintr-un serial turcesc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x