Demet Özdemir pregătește noi surprize înainte de cel de-al doilea sezon al seriei Numele meu este Farah. Despre ce este vorba

Publicat pe 14.08.2023 la 12:21 Actualizat pe 14.08.2023 la 12:46

Demet Özdemir urmează să filmele cel de-al doilea sezon al seriei Numele meu este Farah. A pregătit noi surprize pentru fani înainte de a începe pregătirile.

Demet Ozdemir poartă un văl pe cap

Demet Özdemir pregătește noi surprize înainte de cel de-al doilea sezon al seriei Numele meu este Farah

Instagram

Demet Özdemir și Engin Akyürek au reușit să cucerească inimile fanilor în seriai Numele meu este Farah. Perechea pe care o formează pe micile ecrane a trecut peste imaginația producătorilor, iar telespectatorii și internauții au ținut să evidențieze acest lucru și în mediul online.

Demet Özdemir pregătește noi surprize înainte de cel de-al doilea sezon al seriei Numele meu este Farah

Cu toate că proiectul nu a ridicat nivelul de așteptare încă de la început, povestea a trecut mai departe, iar Numele meu este Farah va avea și un al doilea sezon. A avut un adevărat support în mediul online, grație celor care au lăsat mesaje atât pe paginile celor doi protagoniști, cât și pe conturile oficiale ale serialului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel de-al doilea sezon urmează să apară în curând, iar entuziasmul fanilor se poate vedea cu ochiul liber grație textelor publicate pe rețelele sociale. 26 de episoade sunt pregătite să rămână în atenția tuturor cu cea de-a doua parte. Primul sezon are un total de 14 episoade.

Citește și: Demet Ozdemir face spectacol la mare într-o rochie cu transparență jucăușă. Actrița nu s-a sfiit deloc de obiectivul camerei

În ceea ce o privește pe faimoasa Demet Özdemir, aceasta a petrecut o lungă perioadă de timp în Grecia. După divorțul de Oğuzhan Koç a reușit să ofere celor care o îndrăgesc o altă față a sa. A declarat că și-a achiziționat o proprietate în Greciam locație pe care a ales pentru vacanța de vară.

“Vacanța a fost bună, a fost activă și distractivă, totul este bine.”, a declarat protagonista din Vis de iubire, arată seriesturkish.com. Pe lângă filmările pentru Numele meu este Farah, Demet Özdemir pregătește noi surprize înainte de cel de-al doilea sezon.

“Înainte de asta, mai am câteva proiecte, să le lăsăm să fie surprize. Filmările vor începe curând, suntem cu toții entuziasmați. Totul este bine, sper să întâlnim ceea ce ne-am propus, să ne depășim așteptările.”, a spus vedeta.

Demet Özdemir are un nou partener

Printre alți actori, Demet Ozdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual.. Faimoasa vedetă a fost căsătorită timp de 8 luni, însă și-a surprins fanii cu cererea de divorț. Zvonurile au vorbit despre o posibilă infidelitate între parteneri, însă actrița din Vis de iubire a dezvăluit că nu acesta este adevăratul motiv.

A ținut să posteze un mesaj ferm pe rețelele sociale în care a vorbit despre respectarea intimității în ceea ce îi privește pe artiști. De asemenea, a fost alături de oamenii afectați de cutremurele din țara natală. La începutul anului 2023, două cutremurre masive au lovit Turcia, Demet Ozdemir fiind printre actori care au ținut să ofere o mână de ajutor.

“Trec prin cele mai grele zile din viața mea. Fie ca Dumnezeu să aibă milă de cei care și-au pierdut viețile sau se zbat între viață și moarte. Transmit condoleanțe tuturor familiilor.”, a scris vedeta Demet Ozdemir.

În articolul

Demet Özdemir pregătește noi surprize înainte de cel de-al doilea sezon al seriei Numele meu este Farah. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x