Demet Özdemir răspunde acuzațiilor legate de separare. Ce spune vedeta despre căsnicia cu Oğuzhan Koç

Publicat pe 20.03.2023 la 14:46 Actualizat pe 20.03.2023 la 15:20

Demet Özdemir răspunde acuzațiilor legate de separare. Ce spune vedeta despre căsnicia cu Oğuzhan Koç.

Demet Özdemir poartă părul lung, desprins și Oğuzhan Koç poartă un tricou negru negru și o geacă verde

Demet Özdemir răspunde acuzațiilor legate de separare

Instagram

Demet Özdemir a vorbit pentru prima oară despre zvonurile despărțirii de Oğuzhan Koç. În presa din Turcia s-a arătat faptul că actrița din “Vis de iubire” ar fi părăsit casa în care locuia alături de soțul său și s-ar fi întors la vechea locuință. Care este adevărul.

Demet Özdemir din Vis de iubire răspunde acuzațiilor legate de separare

Actrița și cântărețul și-au unit destinele cu un an în urmă, iar de atunci au apărut speculații cum că în relația lor ar fi părute probleme. S-a zvonit chiar că Demet Özdemir ar fi părăsit locuința matrimonială și s-ar fi întors în vechea sa casă. De altfel, s-a spus că ar avea o idilă cu producătorul serialului în care joacă rolul de protagonistă. Aceasta a intentat deja un proces către cei care intervin în viața sa personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt probleme în fiecare căsnicie. Este viața noastră privată și este un subiect foarte sensibil. Vreau ca fiecare dintre voi să respect acest lucru. Nu am părăsit casa, nu este adevărat în acest moment.”, a declarat vedeta din Vis de iubire, arată cumhuriyet.com.tr. Aceasta a declarat că va intenta un proces în numele tuturor colegelor actrițe.

“Sunt foarte nervoasă. Astea nu sunt știri, sunt bârfe. Multe actrițe căsătorite și producători au fost suspectați. Nu sunt de acord să se profite de problemele personale, mici sau mari pentru a satisface plăcerile altora. O să intentez un proces în numele tuturor actrițelor căsătorite și necăsătorite.”, a spus vedeta. A fost susținută de internauții din mediul online.

“Este atât de ușor să induceți oamenii în eroare? Rușine pentru vocabular și faptul că sunteți fără scrupule. În timp ce trecem prin vremuri foarte dificile, nu ar trebui să uităm suferința celor din jur. Sunt dezamăgită de toate declarațiile și abuzurile verbale în ceea ce privește viața femeilor măritate, actrițe prietene din această industrie. Nu voi fi călcată în picioare de această violență care s-a creat. O să țin cont de toți cei care m-ați pus sub o suspiciune sau alta. Vreau să știți că o să acționez în istanță de acum înainte. Este de ajuns.”, a transmis actrița.

De ce s-a zvonit că Demet Özdemir s-ar fi despărțit de soț

După câteva zile de separare, Oğuzhan Koç și-ar fi cerut scuze în fața soției sale. Gestul său ar fi impresionat-o pe actriță, iar aceasta s-ar fi întors în casa familiei. Cu toate acestea, discuția ar fi revenit în atenția celor doi și o nouă încercare de părăsire a căminului conjugal ar fi venit tot din partea actriței din Vis de iubire.

Presa din Turcia nu cunoaște până în prezent motivul certurilor dintre îndrăgostiți. Nu este prima criză a cuplului. Înainte de a se logodi în februarie 2022, cei doi au mai trecut printr-o despărțire. După o călătorie la Paris în decembrie 2021, cei doi au pornit pe drumuri separate.

“Este o despărțire în adevăratul sens al cuvântului, nu mai este cale de întoarcere.”, declara pe atunci vedeta. Cu toate acestea, cei doi și-au mai oferit ulterior o a doua șansă.

În articolul

Demet Özdemir răspunde acuzațiilor legate de separare. Ce spune vedeta despre căsnicia cu Oğuzhan Koç

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x