Demet Ozdemir răspunde criticilor. De ce nu se machiază actrița excesiv și care este secretul frumuseții sale

Publicat pe 15.11.2021 la 09:55 Actualizat pe 15.11.2021 la 10:29

Demet Ozdemir, una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia, și-a făcut recent apariția pe rețelele de socializare într-o manieră cu totul diferită. Deși arăta impecabil, fanii nu au putut trece cu vederea un singur aspect care s-a observat pe chipul tinerei. Aceasta a venit imediat cu răspunsul și i-a liniștit pe internauți.

Demet Ozdemir răspunde criticilor și mărturisește de ce nu se machiază excesiv

Happy Channel

Faimoasa actriță Demet Ozdemir este din nou în atenția fanilor, asta după ce a postat o fotografie pe contul personal de Instagram. Vedeta apare alături de Mert Vidinli, însă nu acest lucru le-a atras atenția fanilor.

Se pare că un detaliu de pe chipul frumoasei vedete a reușit să stârnească controverse. Având în vedere că Demet Ozdemir a declarat în repetate rânduri că nu se machiază excesiv, fanii au îndrăznit totuși să îi atragă atenția și să-i spună că ceva nu este în regulă pe chipul ei.

Fosta parteneră de filmări a lui Can Yaman nu s-a putut abține și a răspuns tuturor într-o manieră mai mult decât amuzantă.

Demet Ozdemir răspunde criticilor apărute pe rețelele sociale

În postarea pe care Mert Vidinli a făcut în online, fanii actriței Demet Ozdemir au reacționat imediat. Aceștia au observat că deși vedeta este extrem de frumoasă, ceva pe chipul ei arată diferit.

Aceasta a purtat blugi de culoare albă, dar și un top negru care i-a scos în evidență formele de invidiat. Machiaj a fost unul natural, iar coafura una lejeră, astfel că i-a permis actriței să se miște în voie.

Astfel, vedeta nu a putut lăsa acest eveniment să treacă, dat fiind faptul că zvonurile se adânceau și a răspuns imediat într-o manieră care i-a amuzat pe cei mai mulți dintre ei. De altfel, Demet Ozdemir a decis ca răspunsul dat să fie scris într-o limbă pe care cei mai mulți care s-au legat de fotografia cu pricina, o înțeleg.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toți cei care o îndrăgesc pe actriță, știu că aceasta nu folosește niciodată machiaj în exces și este întotdeauna atentă la produsele pe care le utilizează. Astfel, după ce zvonurile au continuat, Demet Ozdemir a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, acolo unde a scris: “Am lipsit la lecția de estetică astăzi.”

Postarea vedetei nu a trecut neobservată, așa că fanii au putut să vadă că Demet Ozdemir nu posedă doar un chip frumos, ci și o inteligență ieșită din comun.

Demet Ozdemir va juca într-un nou serial turcesc

În ciuda acestor acuze, Demet Ozdemir rămâne una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia, asta datorită rolurilor pe care le interpretează fără cusur. Aceasta a mărturisit că va putea fi urmărită cât de curând într-un nou serial, însă nu se știe încă dacă va fi o dramă.

Deși i s-a propus să intre în pielea unui personaj dramatic, actrița nu s-a decis încă asupra proiectului pe care îl va onora. Orice s-ar întâmpla, Demet Ozdemir și-a anunțat fanii că va posta pe rețelele de socializare atunci când totul va fi clar.

Vedeta a postat o singură fotografie din cadrul evenimentului la care a fost prezentă, iar postarea a reușit să strângă 600 de mii de aprecieri și peste 5 mii de comentarii.

“Ce zi, am avut fluturi în stomac pe tot parcursul evenimentului.”, a scris aceasta în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe contul personal de Instagram.

În ciuda zvonurilor apărute, fanii i-au lăsat doar comentarii de apreciere: “Ești ca o pictură, sursa noastră de mândrie. Te iubesc atât de mult”, “Arăți foarte bine, din nou”, “Avem cea mai frumoasă femeie din lume”.

În articolul

Demet Ozdemir răspunde criticilor. De ce nu se machiază actrița excesiv și care este secretul frumuseții sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x