Demet Özdemir redefinește eleganța. Vedeta din “Vis de iubire” a purtat o rochie de prințesă modernă

Publicat pe 05.12.2022 la 11:31 Actualizat pe 05.12.2022 la 12:18

Demet Ozdemir redefinește eleganța. Vedeta din “Vis de iubire” a purtat o rochie de prințesă modernă și a călcat pe covorul roșu în cadrul unor premii mult așteptate.

Demet Özdemir poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi și își ține mâna stângă spre ureche

Demet Özdemir din "Vis de iubire" redefinește eleganța într-o nouă fotografie postată pe internet

Happy Channel

Demet Özdemir nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să-și facă simțită prezența atât pe micul ecran cât și în mediul online, acolo unde obișnuiește să-și încânte fanii cu apariții inedite din cadrul evenimentelor mondene.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” redefinește eleganța

A reușit încă o dată să-și surprindă fanii cu cea mai recentă apariție din mediul online. Îmbrăcată într-o rochie de prințesă modernă, Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată de profesioniști în cadrul unui eveniment mult așteptat. Este bine de știut faptul că vedeta din “Vis de iubire” este imaginea celor de la Pantene și colaborează cu aceștia de foartă multă vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Astăzi este ziua pe care am așteptat-o cu foarte mult entuziasm. Să înceapă seara”, a declarat Demet Özdemir, actrița favorită a fanilor. Pentru prima oară după multă vreme, vedeta a vorbit despre oferta profesională pe care a primit-o recent. În seria “My name is farah”, aceasta va juca alături de Engin Akyürek. Nu s-a confirmat încă zvonul.

“Vreau să fie ceva foarte clar. Niciodată nu am ascuns ceva în fața presei. Acum discutăm despre viitorul proiect. Nu o să împărtășesc prea multe detalii, ca de obicei. Proiectul este în discuție și nu sunt în măsură să divulg alte detalii.”, a declarat vedeta din Turcia. Actrița a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima oară acum trei luni, iar de atunci o bună perioadă de timp a ținut să stea departe de platourile de filmare.

Cu peste 15 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, a ținut să posteze până acum peste 900 de fotografii și filmulețe. Printre cele mai recente se regăsește procesul prin care a trecut până să îmbrace rochia. De asemenea, internauții nu au putut trece cu vederea faptul că artistul turc a ținut să-i dăruiască soției sale un buchet imens de flori cu un mesaj emoționant scris pe un bilețel.

Demet Özdemir revine pe platourile de filmare cu un nou proiect

După succesul pe care l-a avut în serialul “Dünyayla Benim Aramda” și “Love tactics”, Demet Özdemir este gata să revină pe platourile de filmare într-un nou proiect. “My name is Farah” este numele serialului ce o va aduce pe vedetă încă o dată în rolul de protagonistă. Zvonurile despre acest subiect au apărut deja de ceva vreme, însă acum acestea se adâncesc.

Se pare că diva din Turcia a reușit să ajungă la un acord cu producătorii serialului și astfel totul a luat amploare. La început, rolul i s-a atribuit actriței Aslıay Enver, însă aceasta a refuzat odată ce a aflat că va deveni mămică. Astfel, vedeta născută în Londra a fost nevoită să facă un pas în spate pentru a-i lăsat locul faimoasei Demet Özdemir. Nu sunt încă verificate detaliile, însă filmările vor începe în 2023.

Recent a avut loc Pantene Golden Butterfly Awards, iar Demet Özdemir a ținut să impresioneze încă o dată cu rochia sa de gală. Evenimentul a avut loc în Istanbul, în Zorlu Performing Arts Center.

În articolul

Demet Özdemir redefinește eleganța. Vedeta din “Vis de iubire” a purtat o rochie de prințesă modernă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x