Demet Özdemir se află în Los Angeles. Vezi ce ținută a îmbrăcat vedeta pentru o ieșire în Orașul Îngerilor

Publicat pe 20.06.2024 la 11:17 Actualizat pe 20.06.2024 la 12:11

Demet Özdemir se află în prezent într-o vacanță în Los Angeles. Actrița de origine turcă le-a prezentat fanilor momente de neuitat pe străzile din Orașul Îngerilor.

actriță stă în fața unui perete portocaliu

Demet Özdemir se află în Los Angeles

Instagram

După o perioadă în care a declarat că a muncit neîntrerupt, faimoasa actriță călătorește în interes personal. De data aceasta internauții au surprins-o pe străzile din Los Angeles, după ce a publicat mai multe imagini pe contul personal de instagram.

Demet Özdemir se află în Los Angeles

Chiar dacă până acum a avut o agendă încărcată, iată că vedeta își dorește în prezent să se relaxaeze și să se bucure de rezultatele muncii sale. Are peste 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată pe străzile din Orașul Îngerilor, acolo unde a decis să petreacă vacanța. O singură ținută putem observa în ceea ce o privește.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este vorba despre pantaloni lungi albaștri și o vestă similară. De asemenea, actrița de origine turcă nu a uitat de pălăria specifică cowboy-ilor. În vârstă de 32 de ani, aceasta a dovedit tot timpul că ambiția și perseverența o pot duce mai departe. În ceea ce privește planurile sale de vacanță, aceasta a mărturisit într-un interviu recent care sunt destinațiile alese deja.

Citește și: Ritualul pe care Demet Özdemir îl are înainte de filmări. Cum se pregătește vedeta să intre pe platourile de filmare

“O să merg oriunde am viză. Poate America sau Anglina. Vreau să văd și Bali.”, au fost cuvintele faimoasei Demet Özdemir. În ceea ce privește călătoria din Los Angeles, vedeta a ținut să noteze câteva referințe.

“Dar n-am putut să aleg. Oricum, haide să înceapă vacanța. Bună din LA.”, a scris ea, arată milliyet.com.tr. Comentariile internauților au început imediat să apară și mulți i-au lăudat aspectul fizic.

“Sunt înnebunit după aceste poze.”, “Uită-te la frumusețea asta, e o glumă?”, “Soarele nostru strălucește din nou”, „Bine ai venit în America.”, au fost doar câteva dintre cuvintele fanilor. Chiar dacă în prezent se bucură de viața ca femeie singură, Demet Özdemir a fost căsătorită în trecut.

Demet Özdemir vorbește despre iubire într-un interviu recent

Declarațiile recente ale vedetei au ca subiect principal relațiile și dragostea. Printre proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului s-au numărat Miros de căpșuni - Çilek Kokusu în 2015, acolo unde a jucat alături de Yusuf Cim și Ekin Mert Daymaz. Vis de iubire - Erkenci Kuş din 2018 alături de Can Yaman este un alt serial care i-a adus notorietatea așteptată.

Citește și: Engin Akyürek, fostul coleg de platou al faimoasei Demet Özdemir, a interpretat cele mai complicate roluri în serialele turcești. Ce studii are acesta

Cel mai recent proiect profesional al său este Numele meu este Farah – Adim Farah alături de Engin Akyürek. A fost căsătorită cu artistul Oğuzhan Koç timp de 8 luni, însă drumurile lor s-au separat la un moment dat.

“Nu cred că iubirea poate supraviețui multă vreme. Pentru mine durează puțin.”, a spus vedeta, arată eskisehir.net. Fanii se așteaptă acum ca vedeta să călătorească în toate colțurile lumii și să publice fotografii.

“Nu este nevoie să alegi între ele, toate sunt frumoase.”, a scris aceasta. Se pare că Demet Özdemir va juca în cel de-al doilea sezon al seriei Șerbet de afine. Sursele din mediul online arată că cinci noi personaje vor fi adăugate în poveste. Printre acestea, unul dintre ele va fi interpretat de frumoasa actriță de origine turcă.

În articolul

Demet Özdemir se află în Los Angeles. Vezi ce ținută a îmbrăcat vedeta pentru o ieșire în Orașul Îngerilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
a1.ro
Ți-l mai amintești pe Adi Nartea în postura de prezentator MPFM? Cum arăta concurentul Asia Express acum 10 ani
HelloTaste.ro
Ciorbă de roșii ca la bunica. Rețetă cu gust de copilărie
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Băutura care poate ajuta la menținerea masei musculare. Mulți oameni o consumă în fiecare zi
as.ro
Miliardarul Ion Țiriac va plăti o sumă modică, drept taxă de lux, pentru „bijuteria” de aproape 800.000 de euro
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Tartă Tatin cu gutui caramelizate și blat cu nuci
x