Demet Özdemir și-a anunțat fanii că se apucă de sport. Ce fotografie a postat în mediul online

Publicat pe 11.11.2022 la 18:02 Actualizat pe 11.11.2022 la 18:51

Demet Özdemir și-a anunțat fanii că se apucă de sport. Ce fotografie a postat în mediul online.

Demet Özdemir poartă o cămașă albastră și are părul prins în coc

Demet Özdemir și-a anunțat fanii că se apucă de sport

Instagram

Demet Özdemir este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și surprindă fanii cu apariții de senzație în mediul online, iar pe micile ecrane rolurile sale au cucerit fără doar și poate. Recent a devenit soția lui Oğuzhan Koç, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți din Turcia.

Demet Özdemir și-a anunțat fanii că se apucă de sport

Absolventă a Universității din Istanbul, Facultatea de Litere, a devenit o actriță cunoscută în Turcia dar și în străinătate. Cu rolul din “Vis de iubire” pe care l-a interpretat alături de Can Yaman a reușit să-i cucerească pe fanii din lumea întreagă. Nu de puține ori a fost acuzată că și-ar fi făcut operații estetice, însă Demet Özdemir a negat de fiecare dată. Acum i-a anunțat pe internauți că se apucă de sport și a postat o fotografie din sala de fitness. De asemenea, ultima sa imagine distribuită, demonstrează faptul că actrița reușește fără doar și poate să aibă grijă de podoaba sa capilară, un mic artificiu de care beneficiază de fiecare dată când intră pe mâna stiliștilor.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născută pe 26 februarie 1992, este o actriță de origină turcă. A cochetat pentru o perioadă cu dansul, dar și cu comedia, însă pasiunea sa a rămas până în zilele noastre apariția pe micile ecrane. De asemenea, este foarte activă pe rețelele sociale, în special pe contul de Instagram acolo unde are peste 15 milioane de fani abonați. Cu peste 900 de fotografii și filmulețe distribuite, Demet Ozdemir reușește fără doar să iasă întotdeauna în evidență. Atât pe plan profesional cât și pe plan personal, vedeta se bucură de succes.

Este cea mai tânără dintre cei trei copii ai familiei și are o relație foarte apropiată cu toți cei dragi. Fotografiile realizate la nunta sa au reușit să demonstreze faptul că protagonista din “Vis de iubire” nu și-a lăsat în urmă persoanele de suflet.

Demet Özdemir și cariera sa artistică

Primul său casting ca și persoană de televiziune a fost pentru seria “Sana Bir Sır Vereceğim”, acolo unde a jucat alături de Ekin Koç. A interpretat rolul “Aylin”, o fată cu puteri paranormale. Acest serial a devenit extrem de popular în rândul adolescenților. Producția a reușit să-și construiască o adevărată armată de fani, iar seria a continuat. În 2016, Demet Ozdemir a jucat rolul “Lale Yenilmez” în comedia romantică No 309. S-a finalizat la sfârșitul anului 2017, cu 65 de episoade.

A avut premiera în Venezuela, Paraguay, Chile, Bolivia, Spania, România și Ungaria, iar Demet Ozdemir a devenit îndrăgită de toți cei care i-au urmărit prestația. Din 2018 până în 2019 a jucat alături de Can Yaman în comedia romantică “Vis de iubire”, acolo unde toți au admirat celebrul cuplu format doar pe micile ecrane. Deși o carieră lungă în spate, Demet Ozdemir nu dă semne că și-ar opri activitatea, iar prezența sa atât pe micile ecrane cât și în mediul online este mai intensă ca oricând. Ultimele imagini pe care a ținut să le împărtășească au fost chiar de la nunta sa.

În articolul

Demet Özdemir și-a anunțat fanii că se apucă de sport. Ce fotografie a postat în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x