Demet Özdemir și-a lăsat părul lung, natural și a îmbrăcat o ținută casual. Imaginea pe care vedeta din “Vis de iubire” a postat-o din propria casă

Publicat pe 31.01.2023 la 12:01 Actualizat pe 31.01.2023 la 12:27

Demet Özdemir și-a lăsat părul lung, natural și a îmbrăcat o ținută casual. Imaginea pe care vedeta din “Vis de iubire” a postat-o din propria casă.

Demet Özdemir poartă părul lung, natural

Demet Özdemir și-a lăsat părul lung, natural și a îmbrăcat o ținută casual

Instagram

Demet Özdemir revine în atenția fanilor cu un rol alături de Engin Akyürek în “Adım Farah”. Doi dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia sunt gata să-și prezinte personajele într-un serial inedit. Producția este un remake al “La chica que limpia” publicat în Argentina.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” și-a lăsat părul lung, natural și a îmbrăcat o ținută casual

Povestea arată lupta unei femei mame care se străduiește să plece din Iran cu fiul său bolnav alături de conducătorul unei mafii. Viața acesteia se schimbă odată ce aceasta asistă la o crimă. Astfel că așteptările pentru serial sunt foarte mari, grație actorilor care vor păși pe platourile de filmare în perioada următoare. Atât Demet Özdemir cât și Engin Akyürek sunt la fel de entuziasmați pentru ceea ce va urma.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele imagini din cadrul serialului au ajuns deja pe internet, iar fanii sunt din ce în ce mai nerăbdători. Se pare că multă lume a comparat aspectul fizic al celor doi menționați mai sus cu al protagoniștilor din “Jocurile iubirii”. Cât despre Demet Özdemir, aceasta a participat recent în cadrul Joy Awards, acolo unde a îmbrăcat o rochie cu buzunare. De altfel, ultima sa ținută o arată în proorua casă, cu părul natural și o fustă lungă.

Seria “Adim Farah” o va readuce încă o dată pe Demet Özdemir pe micile ecrane, asta după ce o perioadă vedeta a lipsit din cadrul acestor proiecte. În cel mai recent interviu, vedeta din “Vis de iubire” a declarat faptul că și-a asumat mai multe riscuri de-a lungul timpului, însă aceste lucruri au ajutat-o în transformarea persoanei care este astăzi în fața fanilor. Spune că a visat încă de la început la succesul pe care îl dețin în prezent, grație muncii pe care a depus-o și eforturilor pe care le-a susținut.

Demet Özdemir vorbește despre succesul său din prezent

În cel mai recent interviu oferit revistei Vogue, Demet Özdemir a vorbit atât despre viața sa personală cât și profesională. Aceasta plănuiește să revină pe micile ecrane într-o producție turcească de succes.

“Cred că sar de la un proiect la altul pentru că nu pot face timpul să treacă mai repede. Nu pot să nu mă grăbesc, obosesc foarte repede, dar îmi depășesc limitele de fiecare dată.”, a declarat actrița din “Vis de iubire”. A povestit frânturi din copilăria sa și a subliniat faptul că întotdeauna și-a dorit să aibă succesul pe care îl dețin în prezent.

“Am trăit într-un oraș foarte mic și priveam pe geam spre stradă. M-am gândit că asta nu va fi de ajuns pentru mine. Acum când privesc înapoi la viața mea mă gândesc că și atunci voiam să văd mai multe, să explorez. Probabil totul a început de acolo pentru că succesul și experiența la momentul acela nu au fost de ajuns pentru mine. M-au făcut să cred că tot mai am lucruri de învățat și voiam mereu mai mult. Petrec în fiecare zi timp pe platourile de filmare cu multă lume.”, a continuat. Demet Özdemir spune că actorii au obligația de a privi pe cei din jur cu dragoste.

În articolul

Demet Özdemir și-a lăsat părul lung, natural și a îmbrăcat o ținută casual. Imaginea pe care vedeta din “Vis de iubire” a postat-o din propria casă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x