Derya Kurtuluş, actrița din “Jurământul”, și-a început cariera în lumea teatrului

Publicat pe 30.07.2020 la 12:54 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:37

https://www.instagram.com/deryakurtulusoktarr/?hl=ro

Derya Kurtuluș s-a născut pe data de 29 mai 1965 în Instambul, Turcia. Derya activează atât în domeniul cinematografiei, cât și al teatrului.

După ce a absolvit Conservatorul de Stat al Universității din Istanbul, la departamentul de Teatru, artista a intrat în personalul celor de la Theatre Theatre”, având în vedere educația sa și a devenit actriță. În afară de actorie de teatru, participă și la filme de cinema și seriale.

Între anii 1980 și 1986 actrița a participat în corul de muzică de artă din Centrul de Educație Publică „Kasikoy”. Pasiunea pentru artă s-a văzut în toate producțiile în care a fost distribuită, lăudându-se cu apiriția în 10 seriale, și multe alte repezentații pe scena teatrului.

În timpul liber Derya Kurtuluș este o persoană foarte activă. Îi place să conducă, să tricoteze și să facă sport atunci când are timp. Dragostea pentru sport a facut-o să dețină și o licență în acest domeniu. Artista este căsătorită de ani buni și are o fiică cu care se mândrește.

Despre serial

„Jurământul’, „Yemin" în turcește, a debutat în Turcia în 2019, având un success răsunător. Povestea dezvăluie idila forțată dintre o femeie și un bărbat care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte. După ce aceasta rămâne orfană, un vechi prieten al familiei sale, Hikmet, îi cere ajutorul. Hikmet este un om bogat, dar e îngrijorat pentru viitorul familiei sale după ce el este diagnosticat cu o boală terminală.

Principala sa grijă este Emir, băiatul său rebel, care nu dorește să se implice în afacerile familie. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare desi nu își dorește acest lucru. El vrea să o facă pe Reyhan să sufere și să o determine să divorțeze, stricând astfel planul pus la cale de tatăl său. Ceea ce nu prevede Emir după căsătorie este faptul că nu va scăpa de dragoste. De-a lungul timpului, el este impresionat de blândețea și bunătatea lui Reyhan. În același timp, frumoasa femeie nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă la soțul ei.

Urmărește serialul „Jurământul’, în fiecare luni, de la 20:00, la Happy Channel!

În reluare, în fiecare marți, de la 9:15 și duminica, de la 18:00

Citește și Munise Özlem, dădaca grijulie din "Jurământul" Can Verel, actorul din serialul turcesc “Jurământul”

În articolul

Derya Kurtuluş, actrița din “Jurământul”, și-a început cariera în lumea teatrului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp