Descrierea lui Doğukan Güngör despre dragoste este total opusă față de cea a personajului Fatih din Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti. Ce spune actorul despre criticile primite

Publicat pe 21.01.2024 la 19:12 Actualizat pe 21.01.2024 la 16:45

Faimosul actor Doğukan Güngör a reușit să se remarce în lumea întreagă datorită rolului de protagonist din Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti. Joacă alături de Sıla Türkoğlu într-un proiect care promite în continuare mult succes.

Doğukan Güngör poartă o cămașă deschisă la culoare și ține în mână un pahar

Descrierea lui Doğukan Güngör despre dragoste este total opusă față de cea a personajului Fatih din Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti

Instagram

Ceea ce s-a petrecut între personajele Fatih și Doğa în primul sezon al seriei Șerbet de afine a reușit să-i încânte cu adevărat pe fani. De asemenea, Doğukan Güngör a fost aplaudat pentru responsabilitatea cu care și-a asumat rolul și munca pe platourile de filmare. Criticile nu au întârziat să apară din partea celor care au urmărit întreaga poveste.

Descrierea lui Doğukan Güngör despre dragoste este total opusă față de cea a personajului Fatih din Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti

În cel de-al doilea sezon, actorul a fost nevoit să înfrunte foarte multă presiune din partea audienței, dată fiind evoluția pe care a avut personajul său. Actorul spune că a primit reacții din partea fanilor, atât în mediul online cât și față în față. Cei mai mulți susțin că Fatih nu luptă cu adevărat pentru ceea ce contează.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doğukan Güngör este reamintit pentru cuvintele pe care le-a exprimat legate de iubire, punctând faptul că este necesar să accepți o persoană cu tot ceea ce deține atunci când te afli într-o relație. Dragostea necondiționată semnifică pentru celebrul actor ideea de a pune o altă persoană în centrul vieții tale.

Citește și: Sıla Türkoğlu a fost desemnată "Cea mai populară actriță din Turcia". Cum și-a început, de fapt, cariera protagonista serialului „Kizilcik Serbeti”

“Atunci când vine vorba despre dragoste, adevărul se schimbă pe zi ce trece, câteodată ieși din sfera logică a gândirii. Câteodată e ca o floare care răsare din beton. Din fericire, avem sentimente și emoții. Cel mai bine este să trăim așa cum vrem și să fim prezenți.”, a declarat actorul, arată seriesturkish.com. Cu aceste cuvinte, Doğukan Güngör a criticat fără doar și poate acțiunile pe care Fatih le creează pe micile ecrane. Astfel, personajul Doğa este cel care suferă cel mai mult în acest moment. La început, Doğukan Güngör a reușit să-și supere fanii, acum doar îi va face să-l ierte pentru ceea ce a prezentat până acum pe micile ecrane.

Doğukan Güngör, un actor cu potențial uriaș

Cel de-al doilea sezon al seriei Șerbet de afine continuă la intensitate maximă. Totul merge conform cerințelor pentru îndrăgita producție. A reușit să câștige locul întâi în preferințele fanilor. De asemenea, Doğukan Güngör a reușit să realizeze o performanță de succes cu rolul Fatih. În comentariile din mediul online se observă frustarea internauților pentru ceea ce a realizat personajul său până acum.

Citește și: Sıla Türkoğlu se remarcă în serialul Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti. Reușește să-și aducă personajul la valoarea dorită

Acesta a punctat că telespectatorii care l-au înconjurat pe stradă i-au adresat reproșuri. În cel de-al 35-lea episod se va observa un personaj care a învățat cu siguranță din greșelile sale. Astfel, va începe un proces al iertării lui Fatih.

“Ca Doğukan nu aprob niciodată ceea ce face Fatih. Să înșel nu mă reprezintă. Mie mi-ar plăcea să fiu alături de soția mea însărcinată în fiecare secundă. Îmi place să interpretez astfel de personaje, oricum.”, a spus actorul. A subliniat că Fatih este o persoană mult mai bună decât el și că încearcă să-l înțeleagă de fiecare dată.

Trăiește alături de personaj și recunoaște că niciodată nu a avut dificultate în a-l interpreta în adevăratul sens al cuvântului. Are peste 800 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Descrierea lui Doğukan Güngör despre dragoste este total opusă față de cea a personajului Fatih din Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti. Ce spune actorul despre criticile primite

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x