Detalii despre proiectul Las Azules cu Bárbara Mori în rol principal. Serialul este inspirat din fapte reale

Publicat pe 11.07.2024 la 14:28 Actualizat pe 11.07.2024 la 15:31

Bárbara Mori urmează să revină în atenția publicului cu un nou proiect profesional. Este vorba despre drama Las Azules, o poveste inspirată din viața reală.

actriță pe covorul roșu

Detalii despre proiectul Las Azules cu Bárbara Mori în rol principal

Getty Images

Pe 31 iulie 2024 apare un nou serial cu Barbara Mori în rol principal. Cunoscută pentru telenovela Rubi, aceasta și-a continuat de-a lungul timpului proiectele profesionale și s-a bucurat întotdeauna de recunoaștere internațională. A călcat și pe covorul roșu la Cannes, alături de alte vedete faimoase.

Detalii despre proiectul Las Azules cu Barbara Mori în rol principal

Povestea are ca inspirație reală prima brigadă de femei polițiste. Printre actrițe se numără Ximena Sariñana, Natalia Téllez și Amorita Rasgado, arată apple.com. E un mini-serial ce conține 10 episoade în limba spaniolă. O poveste dramatică cu Barbara Mori recunoscută pentru “Perdidos en la noche,” “La Negociadora,” “La mujer de mi hermano”. Creat de câștigătorul Emmy, Fernando Rovzar și Pablo Aramendi, Las Azules va avea debutul global cu primele două episoade pe 31 iulie 2024.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Va urma câte un episod săptămânal până pe 25 septembrie. Povestea arată întâmplări din 1970, atunci când patru femei trec peste normele conservatoare din Mexic și caută să se înroleze în poliție. Se pare că echipa lor este doar o mișcare publicitară pentru a distrage media de la căutarea unui criminal în serie.

Citește și: Bárbara Mori, apariție impecabilă în mediul online. Cât de frumoasă e actrița din telenovela ”Rubi” la 46 de ani

Pentru Maria ( Barbara Mori), găsirea criminalului devine o obsesie. Gabina ( Amorita Rasgado) al cărui tată este un polițist renumit, Angeles ( Ximena Sarinana) o analistă briliantă și Valentina ( Natalia Tellez) o tânără rebelă, pun la cale o investigație secretă pentru a reușit ceea ce nu a mai reușit niciun polițist până acum și anume să prindă criminalul în serie și să-l aducă în fața justiției.

Mini-seria are în distribuție actori precum Mori, Sariñana, Téllez, Rasgado, Miguel Rodarte, Leonardo Sbaraglia, Christian Tappan și Horacio García Rojas. Cei care stau în spatele producției executive sunt Fernando Rovzar, Wendy Riss, Erica Sanchez Su, Sandra Solares și Billy Rovzar.

Viața personală a faimoasei Barbara Mori

Este cunoscută ca actriță și model, iar de-a lungul timpului a apărut în diferite proiecte profesionale care le-au stârnit interesul fanilor. Născută pe 2 februarie 1978 are rădăcini mexicane, uruguayene, dar și japoneze. Din partea bunicului au venit rădăcinile din Japonia, fiind astfel o legătură puternică cu mai multe lumi.

Citește și: Bárbara Mori publică fotografii emoționante alături de nepoata Mila. Micuța are talent muzical

Are o soră pe nume Kenya Mori și un frate Kintaro Mori. Părinții Yuyi Mori și Rosario Ocho au divorțat pe când Barbara Mori avea doar trei ani. Aceasta și-a petrecut copilăria între Mexic și Uruguay și până în cele din urmă s-a stabilit în Mexic la vârsta de 12 ani.

La vârsta de 14 ani, pe când lucra ca chelneriță a fost descoperită de designerul Marcos Toledo care a invitat-o să lucreze ca model. A devenit o femeie independentă până la vârsta de 17 ani și a locuit cu verișorii săi. La vârsta de 19 ani l-a întâlnit pe actorul Sergio Mayer cu care a devenit mămică în anul 1998 atunci când l-a adus pe lume pe Sergio. Cei doi nu s-a căsătorit vreodată. Ulterior, Barbara Mori a studiat în cadrul El Centro de estudios de formacion actoral. A avut debutul în telenovela Al norte del corazon. A urmat seria de comedie Tric Tac și Mirada de mujer.

În articolul

Detalii despre proiectul Las Azules cu Bárbara Mori în rol principal. Serialul este inspirat din fapte reale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x