Detalii neștiute despre trecutul Oanei Moșneagu. Actrița a trecut prin clipe dificile înainte de a deveni celebră

Publicat pe 29.12.2021 la 10:50 Actualizat pe 29.12.2021 la 11:39

Oana Moșneagu, actrița din serialul Adela, care joacă rolul Andreei, fata care i-a furat viața surorii sale, a trecut prin momente dificile până să devină cunoscută la nivel național. Actrița a trecut prin situații delicate și clipe ale căutării de sine până să-și dea voie să-și urmeze vocația.

Oana Moșneagu este cunoscută prin prisma rolului său, antagonista din serialul produs de Ruxandra Ion, însă puțini știu anumite aspecte din trecutul său și cum a ales să meargă pe drumul actoriei.

Nu a fost o cale ușoară pentru Oana Moșneagu, care s-a confruntat vreme îndelungată cu anxietatea. Până la 31 de ani, actrița a avut parte de numeroase experiențe care i-au croit, în definitiv, drumul către succesul de astăzi.

Oana Moșneagu a vorbit despre anumite momente din trecutul său

Întrebată dacă a avut vreun moment în viață care a marcat-o și a făcut-o “să-și schimbe optica, traiectoria, drumul”, acesta a răspuns: “Da, am avut, din fericire. Nopți cu ochii în tavan din cauza depresiei în care eram, a nemulțumirii acute din cauza faptului că nu eram unde mi-aș fi dorit să fiu în acel moment în viața mea”, a spus pentru revista VIVA.

Acesta a mai mărturisit și că s-a confruntat cu bullying în adolescență: “Într-o oarecare formă, da. Fiind printre cei mai silitori din clasă, în generală, și printre fetele care încă nu se machiau și nici nu aveau posibilități să își cumpere cele mai drăguțe haine, am fost deseori ținta glumelor răutăcioase. Și nu doar pentru aceste motive. Pubertatea e o perioadă critică pentru o fată, și pentru mine a fost destul de plină de neîncredere și frustrări, iar colegii mei de atunci apăsau fix butoanele care să le acutizeze”.

Ea povestește că era o adolescentă cuminte, dar tatăl său a avut o nemulțumire: “Nu le-am dat bătăi de cap părinților, singura nemulțumire a tatălui meu a fost că nu am vrut să aleg profilul real în alegerea liceului. Am fost o elevă responsabilă în școala generală, participantă la olimpiade, nu la fel de implicată, dar printre primii din clasă, în liceu, mi-am câștigat o oarecare independență când m-am angajat, la 17 ani. Una peste alta, ai mei nu au avut viață grea cu mine ca adolescentă”, a declara pentru aceeași sursă.

Acesta spune că ar fi trăit cu regret dacă nu ar fi intrat în actorie: “Enorm, nu încă. Să îmi pară rău, da. Un regret major aș fi avut dacă nu mi-aș fi asumat direcția asta a actoriei. Din fericire, am ales să nu rămân cu întrebarea „Cum ar fi fost dacă?”.

Citește și: Oana Moșneagu, despre relația pe care o are cu Vlad Gherman. Cum se raportează Cristina Ciobănașu

Ce nu știu fanii despre Oana Moșneagu, actrița care o joacă pe Andreea, fata avară din Adela

Oana Moșneagu a vorbit despre viața de actriță și cum este să joace rolul "fetei rele".

Acesta a început să se descrie: „Oana Moşneagu e o fată din Mioveni, care a plecat de acasă la 17 ani, o fată pentru care libertatea şi independenţa sunt nevoi esenţiale, care a avut curajul să viseze să fie actriţă şi care la 25 de ani a şi început să devină una”, s-a descris Oana Moșneagu, într-un interviu acordat pentru click.ro.

Citește și: Oana Moșneagu răspunde la întrebările venite din partea fanilor. Ce spune despre sarcină, dar și despre personajul său din serialul Adela

Artista vorbește și despre cum se poziționează față de comentariile rele pe care le primește, ca urmare a rolurilor pe care le are: „Mai mult pe vremea serialului «Fructul Oprit», atunci primeam foarte multe mesaje nu foarte prietenoase, nu aş putea să le reproduc aici, iar asta strict prin prisma personajului meu. Şi ameninţări, dar majoritatea erau de la copii şi adolescenţi care nu făceau diferenţa între personaj şi actor.

Acum, de când o joc pe Andreea în Adela – serial pe care, cu această ocazie, vă invit să îl urmăriţi în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, mesajele nu mai sunt atât de agresive, mi se reproşează că sunt rea, invidioasă, geloasă, că distrug relaţia protagoniştilor, mi se recomandă să nu mă mai bag între ei, dar sunt rare mesajele agresive”, a mai adăugat actrița pentru sursa citată.

Care este cea mai mare dorință a Oanei Moșneagu: „Cu orice actor care are mai multă experienţă decât mine şi de la care aş putea să învăţ. Adică foarte mulţi (n.r. râde). Dar, că să dau un exemplu concret, mi-ar plăcea mult să am ocazia să joc cu Florin Piersic jr. Cu Oana Pellea, cu Adrian Titieni, cu Şerban Pavlu, cu Vlad Ivanov, dar şi cu o gramadă de colegi de generaţie, oameni tineri cu care să cresc şi alături de care să mă dezvolt”, a mai adăugat Oana Moșneagu.

Citește și: Prima reacție a actorilor din Adela, după finalul tulburător al sezonului 2. Ce spun Mara Oprea și Oana Moșneagu

În articolul

Detalii neștiute despre trecutul Oanei Moșneagu. Actrița a trecut prin clipe dificile înainte de a deveni celebră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x