Dezvăluiri de pe platoul de filmare din serialul Adela. Un personaj foarte important va muri, iar povestea va continua fără el

Publicat pe 15.12.2021 la 15:11 Actualizat pe 15.12.2021 la 16:55

În ediția din 14 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, actorii din serialul Adela se fac cele mai tari dezvăluiri de la finalul sezonului doi. Un personaj foarte important din serial va muri, iar povestea va continua fără el. Totul va lua o întorsătură cum puțini și-au imaginat. Nu ratați ultimele două episoade din acest sezon.

Este multă distracție pe platou, dar și multă, multă muncă! Joi, telespectatorii vor fi uimiți să afle că este sfârșitul unui personaj, nu doar sfârșitul sezonului 2.

Sezonul 2 Adela se apropie de final. Dezvăluirile actorilor au uimit pe toată lumea

Mara Oprea vorbește despre cât este de inedit ceea ce urmează să fie difuzat pe televizor în ultimele episoade. “Nici noi nu ne-am așteptata la așa ceva! De când citeam episoadele, eu m-am minunat de atunci! Joi, o să moară cineva!”, dezvăluie Mara Oprea.

“Am rămas cu gura căscată, mai ales cu sfârșitul episoadelor. Vom avea un personaj în minus și ce pot să spun este că abia aștept să văd și eu cum s-a montat, cum s-a editat. Una este când citești scenariul, alt e când filmezi și vreau să văd și rezultatul”, spune Oana Moșneagu la Neatza cu Răzvan și Dani.

“Am avut o secvență la care am tras destul de multe duble și a fost ceva ce nu am mai filmat până acum. O să vedeți!”, mai spune personajul principal.

Citește și: Ce relație este între Mara Oprea si Alecsandru Dunaev în spatele camerelor de filmat. Actrița a răspuns celei mai arzătoare întrebări

“Îți dai seama că se întâmplă ceva diferit, când toată echipa de la actori, al producție, la tehnic. Se adună în jur ca să vadă cum decurge scena respectivă”, spune Oana Moșneagu.

Renumitul actor Marian Râlea vorbește despre ultimele părți ale sezonului 2: “O să fie un episod foarte greu, mai ales pentru Nuțica și pentru mine”, spune nea Mitu.

Personaj surpriză la sfârșitul celui de-al doilea sezon Adela

Deşi adevărul a ieşit la iveală şi Adela a aflat cine este cu adevărat, povestea nu se încheie aici. Acţiunea serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production şi difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 se complică tot mai mult cu fiecare episod şi noi personaje îşi fac apariţia în poveste.

Citește și: Oana Moșneagu, despre relația pe care o are cu Vlad Gherman. Cum se raportează Cristina Ciobănașu

Este şi cazul actorului Lucian Pavel, pe care telespectatorii l-au putut urmări la debutul primului sezon al serialului. Astfel, începând cu finalul acestui sezon, Lucian Pavel îi va da viaţă lui Alexandru Iftimie, un senator care îşi iubeşte fiica pe care a crescut-o singur, după moartea soţiei sale, mai mult decât orice pe lume, potrivit comunicatului oficial postat pe A1.ro.

Filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production sunt în plină desfăşurare, astfel că în curând telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii proiectului care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului.

În articolul

Dezvăluiri de pe platoul de filmare din serialul Adela. Un personaj foarte important va muri, iar povestea va continua fără el

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x