Diana Reyes, într-o rochie cu decolteu adânc și despicată pe picior. Cum arartă cântăreața mexicană la 41 de ani

Publicat pe 09.07.2021 la 18:25 Actualizat pe 09.07.2021 la 19:13

Diana Reyes este o artistă desăvârșită, care își pune trupul în evidență ori de câte ori are ocazia. Aceasta s-a fotografiat într-o ipostază sexi și a atars toată atenția.

Diana Reyes

Diana Reyes Instagram

Diana Reyes este fără doar și poate o cântăreață îndrăgită. Artista de origine mexicană știe cum să atargă admirația fanilor, așa că îmbracă rochii care mai de care sofisticate și sclipitoare.

De data aceasta, Diana a îmbrăcat p rochie imperială albastră cu sclipici, care are anumite decupaje ce lasă la vedere mai multe părți ale trupului său. Artista arataă impecabil la vârsta de 41 de ani și se vede că este foarte atentă să se mențină în formă.

Timpul pare să fi fost blând cu îndrăgita cânăreață, care arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de chipul ei.

În schimb, acesta s-a confruntat de-a lungul timpului cu nemeroase probleme cu vederea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diana Reyes, probleme cu vederea. Cântăreața a trecut prin multe intervenții chirurgicale în scopul de a putea vedea

Diana Reyes urmează să fie supusă unei noi inervenții chirurgicale. Cântăreața mexicană s-a operat deja la ochiul drept, iar rezultatul pare să fie întocmai cel așteptat. Diana Reyes vrea să își recapete vederea, după ce aproape întreaga viață a avut mari probleme. Vedeta a declarat că, în ultima vreme, i-a slăbit atât de tare întrucât a ajuns să poată vedea numai umbre.

Celebra cântăreață mexicană, în vârstă de 41 de ani, a început să ducă această luptă încă de la vârsta de opt ani. De atunci, încetul cu încetul, vederea i s-a deteriorat tot mai tare. Așa se face că a decis să apeleze la o intervenție chirurgicală.

Prima dată când s-a operat la ochi a fost în urmă cu 20 de ani. Din păcate, laserul nu a rezolvat problema, ba chiar lucrurile s-au agravat ultetior: „Eram deja puțin resemnată cu ideea de a-mi pierde vederea, mă obișnuisem să văd doar umbre, totul în jur să fie neclar.”, a declarat Diana Reyes pentru People en Español .

„M-am considerat întotdeauna o femeie credincioasă și foarte pozitivă. Uneori am avut anumite crize de disperare, depresie, angoasă, pentru că nu știam ce va întâmpla cu ochii mei. În cele din urmă, am zis că renunț, dar, pe de altă parte, mi-am păstrat optimismul și mi-am spus că încă mai pot găsi ceva care să mă ajute. Știința avansează în fiecare zi, tehnologia, medicina și la un moment va fi ceva care să mă ajute măcar puțin.”, a povestit artista.

Iată că acea zi a sosit mai devreme decât se aștepta și, datorită unei noi proceduri, cântăreața este la doar un pas de a-și recupera vederea complet. Chiar săptămâna trecută ea s-a supus unei noi intervenții chirurgicale, la ochiul drept, în care i-a fost implantată o lentilă intraoculară. Acum, urmează ca același lucru să se întâmple și cu ochiul ei stâng.

În articolul

Diana Reyes, într-o rochie cu decolteu adânc și despicată pe picior. Cum arartă cântăreața mexicană la 41 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Programul DiscoverEU. Cine sunt tinerii care vor putea călători gratuit prin Europa cu trenul. Comisia Europeană pune la bătaie 35.500 de permise
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x