Diana Vázquez, primele mesaje indirecte după divorțul de Alfonso Herrera. Ce spune aceasta

Publicat pe 17.01.2022 la 13:57 Actualizat pe 17.01.2022 la 14:28

Dacă până acum Alfonso Herrera a fost discret în privința divorțului, iată că fosta soție, Diana Vasquez a lăsat primele mesaje indirecte în online.

Alfonso Herrera poartă o cămașă gri și stă alături de Diana Vasquez

Alfonso Herrera și Diana Vazquez premierei "La Carmencita". 29 iunie 2017

Getty Images

Alfonso Herrera și-a anunțat divorțul chiar la finele anului trecut, iar fanii au rămas înmărmuriți, mai ales că fostul membru al trupei RBD are doi copii cu jurnalista Diana Vázquez. Dacă până acum actorul a fost discret în ceea ce privește despărțirea, fosta soție a lăsat câteva mesaje în online care au fost puse sub semnnul întrebării.

Se pare că despărțirea dintre Alfonso Herrera și Diana Vázquez a survenit după ce s-a zvonit că actorul a avut o aventură cu Ana de la Reguera.

Diana Vázquez, primele mesaje indirecte după divorțul de Alfonso Herrera

După ce Alfonso Herrera și-a anunțat divorțul de Diana Vázquez printr-un comunicat transmis în mediul online, iată că Ana de la Reguera a fost a treia persoană implicată în acest caz. Se pare că fostul membru al trupei RBD și-ar fi înșelat soția cu celebra actriță cu care a lucrat împreună la un proiect profesional.

Dacă Alfonso Herrera este discret în ceea ce privește despărțirea, iată că Diana Vázquez a hotărât să lase câteva mesaje discrete pe rețelele sociale, chiar pe contul personal de Twitter.

“Un mesaj important pentru psihologi, terapeuți și persoane în general: relațiile de cuplu ar trebui analizate din mai multe perspective.”, a scris Diana Vázquez pe contul personal de Twitter. Fosta soție a lui Alfonso Herrera nu știa de infidelitatea soțului, însă zvonurile legate de relația acestuia cu Ana de la Reguera au ajuns și la urechile ei.

Din această cauză, mesajele cu subînțeles au început să apară mai repede ca niciodată în mediul online. Un prieten al cuplului a menționat: “Ea nu voia să-i ofere divorțul, dar el a devenit violent cu ea și Diana este de obicei o persoană inteligentă așa că a renunțat. A durut-o foarte rău infidelitatea lui Poncho.” Diana Vazquez a lăsat un alt mesaj pe Twitter.

Diana Vázquez și Alfonso Herrera au divorțat

“Manipularea este când te acuză pe tine pentru reacțiile lor lipsite de respect. Citiți de mai multe ori.”, a scris Diana Vazquez. Până la aflarea devărului, fanii au lăsat mai multe comentarii în online în sprijinul jurnalistei.

“Sunt bărbați care pe rețelele de socializare spun că susțin drepturile femeilor, dar în viața reală nu-și pot respecta perechea. Sunt iluzioniști care par ceva ce nu sunt. Să fii plină de forță, să ieși învingătoare”, „Ai grijă Diana, simt și eu tot ceea ce simți tu. Femeie vor fi unite întotdeauna”, “Multă forță îți doresc, Diana”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani în online.

Printre zvonurile despărții, se pare că Ana de la Reguera i-ar fi cerut lui Alfonso Herrera să divorțeze pentru a nu fi o a doua femeie din viața lui.

În articolul

Diana Vázquez, primele mesaje indirecte după divorțul de Alfonso Herrera. Ce spune aceasta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x