Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o fustă scurtă și s-a lăsat fotografiată de profesioniști. Tatuajul similar cu al fostului său partener nu a fost lăsat la vedere

Publicat pe 22.05.2023 la 21:00 Actualizat pe 22.05.2023 la 20:34

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o fustă scurtă și s-a lăsat fotografiată de profesioniști. Tatuajul similar cu al fostului său partener nu a fost lăsat la vedere, semn că vedeta încearcă să-și uite trecutul amoros.

Dilan Cicek Deniz poartă părul prins în coc și este machiată natural

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o fustă scurtă și s-a lăsat fotografiată de profesioniști

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz surprinde cu aparițiile sale din ce în ce mai îndrăznețe în mediul online. De altfel, viața sa personală este un alt subiect de discuție, asta pentru că vedeta din Turcia a rupt logodna cu Thor Saevarsson, producătorul cu care urma să se căsătorească.

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o fustă scurtă și s-a lăsat fotografiată de profesioniști

După despărțirea care a reușit să zguduie o lume întreagă, vedeta din Turcia a revenit în atenția fanilor cu o nouă relație. Deși s-a zvonit faptul că ar forma un cuplu cu Taro Emir Tekin, aceasta a negat veștile. Ulterior, și-a făcut apariția în mediul online într-o ținută demnă de coperțile revistelor. A îmbrăcat o fustă scurtă, albă și un sutien auriu strălucitor, dar și o geacă ce i-a lăsat la vedere abdomenul. Ideea care a reușit să atragă a fost totuși colierul pe care aceasta l-a purtat și care i-a acoperit în totalitate tatuajul realizat în numele iubirii, un fulger.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dilan Çiçek Deniz a primit nenumărate comentarii și aprecieri, cele mai multe fiind adresate grație frumuseții sale. Cu peste 5 milioane de internauți ce îi urmăresc activitatea pe pagina personală de Instagram, a postat până în prezent peste 500 de imagini și filmulețe, atât din viața personală cât și din cea profesională.

A reușit să facă încă o dată o figură frumoasă în seria “Perfect tenant”, însă pe plan personal lucrurile nu au funcționat așa cum s-ar fi așteptat cu toții. Fotografiile realizate în cuplu au dispărut din mediul online și actrița a părăsit casa în care locuia alături de logodnicul său.

“Nu este nimeni acum în viața mea.”, a declarat actrița. După ce a ținut să-și camufleze tatuajul, s-a arătat dispusă să-l uite definitiv pe cel cu care urma să se căsătorească. Cât despre planurile de a rămâne în continuare în atenția fanilor cu rolurile sale, vedeta a ținut să ofere următoarele declarații.

Dilan Çiçek Deniz vorbește despre planurile profesionale de viitor

Vedeta din “Legea familiei” a ținut să ofere declarații în ceea ce privește noile sale proiecte. Aceasta a fost surprinsă de reporturi într-o seară în cadrul unei întrevederi cu una dintre prietenele sale.

“Am venit să o aștept pe prietena mea. Vom lua cina împreună în această seară.”, a declarat actrița. Este cunoscut faptul că Dilan Çiçek Deniz a publicat în copilărie o carte de poezii.

“Piesa noastră Amadeus continuă. Scriu și articole pentru o revistă. O să continui să scriu și poezii. O să-mi public cartea în viitor.”, a declarat, potrivit haberturk.com. Relația cu Thor Saevarsson a durat doi ani și chiar atunci când toată lumea credea că îndrăgostiții vor păși împreună spre altar, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. Se spune că totul a pornit de la o ceartă pe care aceștia au avut-o într-un club, acolo unde s-au certat în văzul tuturor.

“Am o versiune foarte fericită a mea. Chiar și ideea de a defini dragostea ca un fel de perfecțiune ține să streseze ambele persoane. Este o mare diferență între ideea lumii despre ceea ce se întâmplă și experiențele pe care le trăiește fiecare.”, a completat vedeta.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o fustă scurtă și s-a lăsat fotografiată de profesioniști. Tatuajul similar cu al fostului său partener nu a fost lăsat la vedere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x